Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“ΤΟ ΒΗΜΑ”: Ο Χώρος της Χρυσής Αυγής είναι “υπαρκτός και ανθεκτικός στην ελληνική κοινωνία”

“ΤΟ ΒΗΜΑ”: Ο Χώρος της Χρυσής Αυγής είναι “υπαρκτός και ανθεκτικός στην ελληνική κοινωνία”

Στην εφημερίδα το “ΒΗΜΑ” στις 7 Μαΐου 2023, η δημοσιογράφος Δ. Κρουστάλλη αναφερόμενη εις τα των εκλογών έγραψε τα εξής:

“Το 2019, στην χειρότερη στιγμή της, η Χρυσή Αυγή πήρε 165.689 ψήφους (2,93%), δηλαδή δεν μπήκε στην Βουλή για 0,07%, που σημαίνει ότι αυτός ο χώρος είναι υπαρκτός και ανθεκτικός στην ελληνική κοινωνία”.

Όπως διαβάσατε παραπάνω δεν γράφει ΗΤΑΝ ΥΠΑΡΚΤΟΣ, αλλά είναι υπαρκτός, ενώ όμως είναι υπαρκτός, κανένας αναλυτής και εκλογολόγος δεν αναφέρεται στον χώρο αυτό, ο οποίος βρίσκεται υπό διωγμόν κι αποτελεί συνειδητή επιλογή του η μη συμμετοχή στις εκλογές μέσα σε ένα ολοφάνερα ανελεύθερο καθεστώς! Επίσης, ενώ από πλευράς νομικής είναι ένα υπαρκτό κόμμα, δεν γράφουν λέξη για τις επίσημες ανακοινώσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και για την θέση που παίρνει για τις εκλογές. Κάποτε, και σε πολλές περιπτώσεις μέχρι σήμερα, αναφερόμενοι στον διάβολο οι απλοί άνθρωποι έλεγαν ο “έξω από δω”. Κάτι ανάλογο κάνουν και οι δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποφεύγοντας επιμελώς να αναφερθούν στις θέσεις της, οι οποίες επίσημα διακηρύσσονται και σε κάποιες εφημερίδες και βεβαίως στο διαδίκτυο. Από την άλλη πλευρά, κάνουν και την βρομιά και την ασχήμια να βαπτίζουν “διαδόχους” της Χρυσής Αυγής κάποιους αποστάτες της, οι οποίοι αποκηρύσσουν την Χρυσή Αυγή και έχουν αρνηθεί τις ιδεολογικές και πολιτικές της θέσεις!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όντως παραμένει χώρος υπαρκτός και ανθεκτικός και οι εκλογές αυτές θα αποδείξουν ότι χωρίς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχει ισχυρό εθνικιστικό κίνημα και μόνον με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υπάρχει αντίσταση εθνική και μάχη για μια νέα ελεύθερη Ελλάδα!

Exit mobile version