Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Στο πολίτευμα τής ξενοκρατίας που ζούμε ως ελληνόφωνη αστική δημοκρατία δεν υφίστανται οι εκλογές ως μηχανισμός ελεύθερης εθνικής διαβούλευσης και συλλογικής δράσης. Οι εκλογές χρησιμοποιούνται από τα πολιτικά κόμματα τού ελληνόφωνου νεοταξισμού ως μηχανισμός διχασμού και υποτέλειας των Ελλήνων. Τα πολιτικά φερέφωνα τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης και οι προσκυνημένοι συνεργάτες τους οδηγούν συστηματικά και δυστυχώς επιτυχημένα τον Ελληνικό λαό στον ραγιαδισμό του ανάμεσα στους σιωνιστές εντολείς και τούς βαρβάρους συμμάχους τού κατοχικού καθεστώτος.

 

Οι διεθνιστές πολιτικοί και τα θεσμικά τους όργανα ασκούν τον πολιτικό διωγμό τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος προκειμένου να μην υπάρξει οργανωμένη εθνική αντίσταση και αποτίναξη των νεοταξικών δεσμών αλλά αποδοχή τής συντελεσθείσας απώλειας τής εθνικής μας κυριαρχίας ως δήθεν έκφραση ειρηνικής συνύπαρξης με πάσης μορφής ανθέλληνες. Το δε παραμύθι τής υποτιθέμενης υπάρξεως συμμάχων που δήθεν διαπνέονται από φιλελληνικά αισθήματα και μπορούν να διατηρήσουν τάχα μου τις ισορροπίες συντρίβεται κι αυτό ως ανισόρροπη ουτοπία και ψεύδος. Είναι μάλιστα απολύτως φυσιολογικό αυτό γιατί ουδείς λαός δεν πρόκειται να σεβαστεί κάποιον άλλο λαό που δεν φροντίζει ο ίδιος τα εθνικά του δίκαια και συμφέροντα. Κι αυτό ακριβώς συμβαίνει με τον Ελληνισμό που έχει επιτρέψει την εμπορευματοποίηση τής αξιοπρέπειας του και τον αφανισμό του στο ψευτορωμέικο.

 

Εν μέσω λοιπόν ενός αρρωστημένου προεκλογικού κλίματος ακούσαμε έναν τουρκόφωνο βουλευτή τού ΣΥΡΙΖΑ να μιλάει για την υποτιθέμενη τουρκική μειονότητα στην Ελεύθερη Θράκη μας. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Είναι πολλοί οι Τούρκοι πράκτορες που αναφέρονται στην ύπαρξη δήθεν τουρκικού πληθυσμού ζητώντας αναγνώριση μειονοτικών δικαιωμάτων στο γλωσσικό, το θρησκευτικό και το εκπαιδευτικό ζήτημα είτε μέσω τού τουρκικού προξενείου Κομοτηνής είτε μέσω ιδιωτικών φορέων είτε ακόμη και μέσω βουλευτών στο κοινοβούλιο τής κατοχικής ντροπής. Ήδη στις επικείμενες εθνικές εκλογές κατέρχεται τουρκικό κόμμα.

 

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό παράδειγμα τής πολιτικής προδοσίας η ήδη εφαρμοσθείσα συμφωνία των Πρεσπών που αναγνωρίζει τα Σκόπια ως σλαβική δήθεν Βόρεια Μακεδονία με την ανύπαρκτη μακεδονική εθνότητα και γλώσσα. Προσφάτως μάλιστα το ψευτορωμέικο προτεκτοράτο που καμώνεται το ελληνικό κράτος αναγνώρισε όπως γνωρίζουμε φορέα προώθησης τής ψευτομακεδονικής γλώσσας, τού σκοπιανικού γλωσσικού ιδιώματος στην Φλώρινα.

 

Την ίδια στιγμή στην Αλβανία ασκούνται διώξεις σε βάρος τού Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού μας κατά την διάρκεια των τοπικών αυτοδιοικητικών εκλογών με κίνητρο όχι απλώς πολιτικό αλλά την εθνική συρρίκνωση των αδερφών μας με την εγκατάλειψη τής εθνικής καταγωγής και των Εθνικών τους δικαιωμάτων. Αυτόν ακριβώς τον χαρακτήρα είχε η σύλληψη τού εκλεγμένου εν τέλει δημάρχου τής Χιμάρας κ. Μπελέρη. Ο Ελληνισμός τής Χιμάρας και ολάκερης τής Βορείου Ηπείρου δίνει τον Εθνικό του Αγώνα με συνέπεια και έχοντας πάντα στον νου τούς αλησμόνητους πεσόντες Ήρωές του, με τελευταίο τον αείμνηστο Κώστα Κατσίφα. Δυστυχώς το ψευτορωμέικο κράτος αρνείται να εφαρμόσει το Πρωτόκολλο τής Κέρκυρας που αναγνωρίζει την αυτονομία τής Βορείου Ηπείρου μας.

 

Παράλληλα τούτες τις κρίσιμες ώρες για το Έθνος μας που η παγκοσμιοποίηση προχωράει εν μέσω πολεμικών προκλήσεων, κάποιοι Ευρωπαίοι προβαίνουν σε κάποιες κινήσεις που εκθέτουν ολοφάνερα αυτήν την ίδια την νεοταξική ψευτοευρωπαϊκή Ένωση. Κι έτσι λοιπόν μια αντιπροσωπεία τού ευρωπαϊκού κοινοβουλίου σε έλεγχο που διενήργησε στην Ελεύθερη Θράκη μας επιβεβαίωσε ότι οι δήθεν πρόσφυγες λαθροεισβολείς είναι ενεργούμενα και τζιχαντιστές σύμμαχοι τής Τουρκίας.

 

Στην Τουρκία μάλιστα όπως γνωρίζουμε διενεργούνται εκλογές κατά τις οποίες ο Ερντογάν κατηγορεί τούς Αμερικανούς για παρέμβαση υπέρ των κεμαλιστών πολιτικών του αντιπάλων, ο δε ηγέτης τής τουρκικής αντιπολίτευσης κατηγορεί τούς Ρώσους για παρέμβαση υπέρ τού Ερντογάν. Δεν ξεχνάμε ότι η ρωσική πρεσβεία τής Τουρκίας πέρσι στην τραγική επέτειο τής μικρασιατικής καταστροφής είχε μιλήσει με θετικά λόγια για τον σφαγέα τού Ελληνισμού Μουσταφά Κεμάλ, ιδίας σιωνιστικής ανατροφής με κορυφαίους ελληνόφωνους πολιτικούς. Δεν ξεχνάμε τις ανθελληνικές συμπεριφορές των ψευτοσυμμάχων Ανατολής και Δύσης σε όλες τις τραγικές στιγμές τού Ελληνικού Έθνους.

 

Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, η ιστορία και οι σύγχρονες στιγμές που ζούμε σήμερα αποδεικνύουν τις σκληρές αλήθειες που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας ώστε να παραμείνουμε Ζωντανό και Ατόφιο Ελληνικό Έθνος. Ξένες συμμαχικές πλάτες για να μάς κρατήσουν όρθιους δεν υπάρχουν. Ο μόνος τρόπος για να λύσουμε τα προβλήματά μας είναι να πάρει το ίδιο το Ελληνικό Έθνος το κράτος στα χέρια του. Το Ελληνικό Έθνος αποτελείται αποκλειστικά από τούς Αληθινούς Έλληνες, από τούς Πιστούς στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Ο Αληθινός Έλλην αγαπάει το Έθνος, λατρεύει την εθνική αλληλεγγύη και την κοινωνική δικαιοσύνη και μάχεται για την Ισχυρή Ελλάδα.

 

Ο Αληθινός Έλλην δικαιώνει τις θυσίες των προγόνων του και προασπίζει την ζωή των παιδιών του καλλιεργώντας την εθνική τους ταυτότητα και υπερηφάνεια. Ο Αληθινός Έλλην είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής. Δεν ανέχεται τις προκλήσεις μήτε των Αλβανών μήτε των Σκοπιανών μήτε των Τούρκων μήτε κανενός βαρβάρου και καμιά απολύτως συγκυριαρχία με τούς εχθρούς του. Από τα Αδριατικά Νερά τής Μεγάλης Ελλάδος μας έως την Βόρειο Ήπειρό μας και από την Ελληνικότατη Γη τής Γευγελής, τού Μοναστηρίου και όλων των προσωρινά κατεχόμενων από τούς Σκοπιανούς ελληνικών μακεδονικών εδαφών ίσαμε τον Πόντο και την Ελληνίδα Ανατολή είναι ελληνικά εδάφη υπό απελευθέρωση. Διότι ο Ελληνισμός λευτερώνει αδέρφια του και δεν παραχωρεί όπως μάς ζητούν μήτε έναν λίθο με τις άτιμες συγκυριαρχίες τού ψευτορωμέικου.

 

Μήτε προδότες μήτε βαρβάρους μήτε παγκοσμιοποίηση αποδεχόμαστε. Ανασυγκροτούμε την Ιερή Ελλάδα τής Πίστεως, τής Πατρίδος και τής Οικογένειας. Η Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες στην Πίστη, στο Αίμα και την Εθνική Συνείδηση. Λαϊκός Εθνικισμός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Πιστός Ελληνισμός και Εθνικός Στρατός για μια γνήσια Λαϊκή Εθνοκρατία. Βασιλεύς Χριστός – Υπέρμαχος Στρατηγός Παναγιά – Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς – Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός – Οικογένεια – Στρατός. Απέναντι στον πολιτικό μισελληνισμό υψώνεται ο Γνήσιος Έλλην Εθνικισμός. Η Αληθινή Ελλάς είναι ζήτημα Εθνικής Τιμής κι όχι στημένης κάλπης. Η Αυγή τού Ελληνισμού είναι οπωσδήποτε Χρυσή.

Exit mobile version