Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στις 21 κληρώνει “μπατριώτες”

Στις 21 κληρώνει “μπατριώτες”

Επί δέκα ολόκληρα χρόνια υβρίζατε και συκοφαντούσατε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και την κατηγορούσατε γιατί δεν γίνεται κυβέρνηση, γιατί δεν παίρνει 15% και 20% και εσείς από την πλευρά σας ψηφίζατε σταθερά Νέα Δημοκρατία. Κάποια σκουπίδια, μάλιστα, οι οποίοι ήσαν και πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας έλεγαν πληρωμένοι προφανώς από την Νέα Δημοκρατία ή επειδή ήταν βλάκες δεν γνωρίζουμε, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θέλει να μπει στην βουλή τον Ιούλιο του 2019 γιατί έχει κάνει συμφωνία με την Νέα Δημοκρατία να μην μπούμε στην φυλακή. Τώρα που είναι η ηγεσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην φυλακή έχουν κρυφτεί πουθενά, έχουν τουλάχιστον την εντιμότητα να πάνε σε έναν καθρέφτη και να φτύσουν τον εαυτό τους; 

Λέγανε οι “μπατριώτες”, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τους εκθέτει και ότι χωρίς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αυτοί θα θριάμβευαν εκλογικά. Στις 21 κληρώνει και θα μετράνε μηδέν και άντε κανένας από αυτούς κανέναν 1% και τότε οι απλοί Έλληνες πατριώτες, οι αληθινοί πατριώτες και όχι οι καιροσκόποι και ρουφιάνοι πολιτευτές, θα θυμούνται το 7% της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και πραγματικά θα λυπούνται. 

Δεν είναι όμως μόνον αυτοί είναι και κάποιοι άλλοι, που υπήρξαν μόνον με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πολιτικά και που θα καταλάβουν ότι χωρίς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχουν πολιτικά! Και τι να πει κανείς για κάποιους που δημιούργησαν δεδομένα εις βάρος του Εθνικισμού με την τυχοδιωκτική τους πολιτική και την φιλαυτία τους. 

Exit mobile version