Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΜΗ Η ΥΠΟΨΙΑ  ΝΟΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ  ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ;

ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΜΗ Η ΥΠΟΨΙΑ  ΝΟΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ  ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ;

Έχοντας υπηρετήσει για πολλά χρόνια τις αρχές και τις αξίες του Εθνικισμού, μέσα από το Κίνημα της Χρυσής Αυγής και παρακολουθώντας για επίσης πολλά χρόνια την πρόστυχη, την άτιμη, την εχθρικότατη και εκδικητική στάση του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, απέναντι στο κίνημά μας, στον Αρχηγό μας και στα στελέχη μας, έχοντας δει επίσης την ατελείωτη λασπολογία, τις ψευδέστατες και ανυπόστατες κατηγορίες, τις διώξεις και τις φυλακίσεις, καθώς και πληθώρα από μικρολεπτομέρειες που όμως όλες συντείνουν προς την ίδια κατεύθυνση σκέψης, έχω καταλήξει στην ισχυρή γνώμη ότι η Χρυσή Αυγή  έχει πέσει θύμα νοθείας στις εκλογές του 2019 και όχι μόνο.
Ο λόγος είναι ότι την……φοβούνται !
Είμαι σίγουρος ότι η Χρυσή Αυγή το 2019, έμπαινε στη Βουλή, αλλά επειδή είχε ποσοστό πάνω από το 3%, εύκολα το κούρεψαν και το πήγαν λίγο κάτω από το 3% ούτως ώστε έτσι να φαίνεται σαν φυσιολογικό και έτσι την πέταξαν και έξω.
Την πεποίθηση αυτή μού την ενίσχυσε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία αμέσως μετά τις εκλογές κατήγγειλε νοθεία (εις βάρος μόνο του κόμματό της) και αμέσως ζήτησε την διαδικασία επανακαταμέτρησης των ψήφων της “Πλεύσης Ελευθερίας”, αλλά μέχρι σήμερα και ενώ έχουν περάσει τέσσερα χρόνια, δεν έχει βγεί σχετική απόφαση, γιατί δεν υπάρχει κάποιος σχετικός νόμος ελέγχου από τις Εισαγγελικές Αρχές.
Ακόμη και ένας απλός πολίτης που δεν ασχολείται με τα πολιτικά, θα αναρωτιόταν : Νόθευσαν μόνο τα αποτελέσματα της Κωνσταντοπούλου και δεν πείραξαν τον Μιχαλολιάκο και την Χρυσή Αυγή ;
Γιατί ; Μήπως επειδή τους ήταν συμπαθείς, ή  επειδή ήταν φιλικά προσκείμενοι προς το σύστημα ; Αστεία πράγματα !
Έχω όμως και μία προσωπική εμπειρία η όποία ενισχύει την πεποίθησή μου περί νοθείας.
Το 1996 η Χρυσή Αυγή έλαβε για πρώτη φορά μέρος στις Εθνικές εκλογές.
Τότε ο Αρχηγός, μού είχε κάνει την τιμή να με ορίσει υποψήφιο βουλευτή στην Περιφέρεια Πειραιώς και νήσων, όντας και Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Πειραιά.
Κατά την προεκλογική περίοδο δεν προσέγγισα ούτε έναν γνωστό ή φίλο, με σκοπό να του ζητήσω να με ψηφίσει.
Άλλωστε δεν είχα πάει στην Χρυσή Αυγή για να γίνω βουλευτής.
Προς έκπληξήν  μου, κατά την προεκλογική περίοδο με πλησίαζαν
(εκτός από γνωστούς και φίλους), και διάφοροι άγνωστοι Πειραιώτες, οι οποιοί χωρίς να τους το ζητήσω μου έλεγαν ότι θα με ψηφίσουν.
Τους ευχαριστούσα όλους, λέγοντάς τους όχι ευχαριστώ εκ μέρους μου που θα με ψήφιζαν, αλλά ευχαριστώ εκ μέρους της Ελλάδος, υπό την έννοια ότι θα στήριζαν ένα Ελληνικό Εθνικό κόμμα, που ήταν η Χρυσή Αυγή.
Έγιναν οι εκλογές αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περίμενα, έχοντας υπ´όψιν τις πάρα πολλές υποσχέσεις των Πειραιωτών.
Το ανέφερα στον Αρχηγό, αλλά όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορούσε ένα μικρό κόμμα να μπει στην διαδικασία αίτησης επανακαταμέτρησης πανελλαδικά, γιατί αυτό ήταν δύσκολο και χρονοβόρο.
Αλλά ούτε στην Περιφέρεια Πειραιώς και νήσων ήταν εύκολο, γιατί τα εκλογικά τμήματα ήταν εκατοντάδες.
Αποφάσισα να προσέλθω στο Πρωτοδικείο Πειραιά και να ζητήσω να καταμετρήσω (παρουσία δικαστικού υπαλλήλου), τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής, σε ένα μόνο εκλογικό τμήμα και συγκεκριμένα σε αυτό που είχα ψηφίσει εγώ και η σύζυγός μου.
Προηγουμένως είχα δει τα δημοσιευμένα από την τότε ιδιωτική εταιρεία, αποτελέσματα του συγκεκριμένου εκλογικού τμήματος και με έκπληξη διαπίστωσα ότι η Χρυσή Αυγή είχε μόνο μία (!) ψήφο !
Η έκπληξή μου ήταν μεγάλη γιατί στο τμήμα αυτό είχε ψηφίσει και η συζυγός μου, και σκέφτηκα ότι ή έκανε λάθος ή δεν ψήφισε τον …….σύζυγό της.
Ενημέρωσα την σύζυγο για το γεγονός και έδειξε έντονα θιγμένη επειδή σκέφτηκε ότι μπορεί να υπονοούσα ότι δεν με…..ψήφισε.
Πήγα στο Πρωτοδικείο και παρουσία δικαστικού υπαλλήλου μού έδωσαν να ελέγξω τον σάκο του συγκεκριμένου εκλογικού τμήματος.
Μετρώντας τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής, είδα ότι μέσα
ήταν….τέσσερα !
Δηλαδή: μόνο από ένα εκλογικό τμήμα είχαν κλέψει 3 ψήφους από το Κίνημά μας !
Φαντάζεται ο καθένας τι εικόνα θα έδειναν τα εκατοντάδες εκλογικά τμήματα της Περιφέρειας Πειραιώς και τα χιλιάδες της Ελλάδος, και πόσους ψήφους θα είχαν κλέψει.
Δεν το μάθαμε ποτέ, γιατί όπως προαναφέραμε η διαδικασία ελέγχου ήταν δύσκολη και χρονοβόρα.
Είμαι όμως σίγουρος για την νοθεία, όσο σίγουρος ήμουν και για την καταδικαστκή απόφαση εναντίον της Χρυσής Αυγής,
παρ´όλο που η ο Εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει την αθώωση.
Είμαι ακόμη πιό σίγουρος ότι : Επειδή ζούμε στην ψηφιακή εποχή, αν ο λαός αποφασίσει να πιέσει το διεφθαρμένο σύστημα να υιοθετήσει έναν απλούστατο ψηφιακό τρόπο καταμέτρησης των ψήφων, θα είναι πάρα πολύ εύκολο (με το πάτημα ενός κουμπιού), να διαπιστωθεί αν τα αποτελέσματα είναι πραγματικά ή είναι νοθευμένα.
Νικόλαος  Η. Σκαντζός

Exit mobile version