Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δελτίο τύπου για την απαράδεκτη συμπεριφορά του Αλβανικού κράτους απέναντι στην Ελληνική Εθνική μειονότητα.

Απαράδεκτη η τακτική του Αλβανικού Κράτους απέναντι στην Ελληνική Εθνική μειονότητα της Χειμάρρας και του εκλεγμένου Δημάρχου της.
Οι τακτικές του εκφοβισμού προεκλογικά και η φυλάκιση του εκλεγμένου πλέον Δημάρχου Χειμάρας, θυμίζουν εποχές Χότζα και κομμουνιστικών τακτικών του παρελθόντος. Η δε κατεδάφιση σπιτιών Ελλήνων της περιοχής με τη συνοδεία στρατού ως μέτρο εκδίκησης, παραπέμπουν σε απαράδεκτες τακτικές Μέσης Ανατολής!
Η Ελληνική κυβέρνηση κρατάει μια προκλητικά μετριοπαθή στάση με χλιαρές δηλώσεις Μητσοτάκη – Δένδια για δήθεν απομάκρυνση της Αλβανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και διάφορες άλλες διαπιστώσεις που σε καμία περίπτωση δεν βοηθάνε τους στοχοποιημένους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου.
Γεγονός είναι βέβαια, πως δεν πρέπει «στο σπίτι του κρεμασμένου να μιλάνε για σχοινί», μιας και η Νέα Δημοκρατία είναι ο πρώτος διδάξας στην αντιμετώπιση πολιτικών της αντιπάλων με φυλακίσεις, όπως έκανε με την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή και την απαγόρευση επίσης συμμετοχής της σε εθνικές εκλογές.

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή

Γραφείο τύπου

Exit mobile version