Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εθνικιστές και ακροδεξιοί κυβερνούν στην Τουρκία και στο Ισραήλ, στην Ελλάδα είναι εκτός νόμου!

Εθνικιστές και ακροδεξιοί κυβερνούν στην Τουρκία και στο Ισραήλ, στην Ελλάδα είναι εκτός νόμου!

Όλα έχουν την σημασία τους και τον σκοπό τους για την παγκοσμιοποίηση και τα σχέδιά της. Η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει χώρα ραγιάδων και προτεκτοράτο και για τον λόγο αυτό οι εθνικιστές είναι κατ’ ουσίαν εκτός νόμου και επιτρέπεται μόνο να συμμετέχουν στην πολιτική ζωή κάποια άχρωμα και άοσμα αποκόμματα. Βέβαια πολιτικός αγώνας δεν είναι μόνον οι εκλογές και θυμίζουμε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν συμμετείχε σε εκλογές από το 1996 μέχρι το 2009 για 13 ολόκληρα χρόνια… 

Το Ισραήλ, ως γνωστόν το κυβερνούν ακραίοι εθνικιστές με επικεφαλής τον Νετανιάχου. Στην Τουρκία στις πρόσφατες εκλογές οι ακροδεξιοί σάρωσαν ο γκρίζος λύκος Ογκάν πήρε 5,2%! Το κόμμα του Μπαχτσελί που είναι το επίσημο κόμμα των “Γκρίζων λύκων” 10%! Και η Αξενέρ που είναι διάσπαση του κόμματος των “Γκρίζων λύκων” 9%! Πήραν συνολικά 25% και βεβαίως μέσα στο κόμμα του Ερντογάν, αλλά και στους Κεμαλικούς υπάρχουν πολλοί εθνικιστές. 

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο από τις εκλογές της Τουρκίας, που όλα δείχνουν ότι θα τις κερδίσει στις 28 Μαΐου ο Ερντογάν, είναι ότι σχεδόν όλες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων έδιναν προβάδισμα 5 και πλέον μονάδων στον αντίπαλο του Ερντογάν, ενώ τελικά είχε ο Ερντογάν αυτός προβάδισμα πέντε μονάδων! Έπεσαν δηλαδή μόνον… 10% έξω! Πάλι καλά, στο δημοψήφισμα του 2015 στην Ελλαδα, είχαν πέσει 20 μονάδες έξω! Επιτέλους αυτό το βρόμικο παιχνίδι με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων πρέπει να τελειώνει. Ο λαός τους έχει πάρει είδηση και πολύ σύντομα δεν θα τους δίνει κανείς σημασία.

Exit mobile version