Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Από το 2012 είχαν σκοπό την πολιτική εξόντωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Από το 2012 είχαν σκοπό την πολιτική εξόντωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Σαν να μην πέρασε μια μέρα έντεκα ολόκληρα χρόνια πριν ζητούσε το Σύστημα με άρθρο του Μιχάλη Ιγνατίου στο Έθνος να τεθεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός νόμου. Σας παραθέτω απόσπασμα από το “προφητικό” κείμενο του Ιγνατίου:

“Μιχάλης Ιγνατίου – Έθνος: «Τα γεγονότα στην ελληνική Βουλή, την περασμένη Τετάρτη, αποτελούν ντροπή για τη χώρα μας. Δεν νομίζω πως υπάρχει έστω ένας άνθρωπος που αγαπά την Ελλάδα -εκτός βεβαίως αυτών που ψήφισαν τη ναζιστική οργάνωση- ο οποίος να αμφισβητεί πως οι σκηνές που παρακολουθήσαμε στον Ναό της Δημοκρατίας ήταν ντροπιαστικές για τον πολυβασανισμένο τόπο μας.

Φανταστείτε να αναλάβουν ποτέ τα ηνία της χώρας αυτοί οι άθλιοι ηγέτες της Χ.Α. Φανταστείτε μόνο για ένα λεπτό τι θα μας συμβεί… Στρατιωτικός νόμος, φυλακές, εξορίες και εκτελε­στικά αποσπάσματα. Και δεν πρόκειται για υπόθεση ή αν θέλετε πρόβλεψη. Είναι η πραγματικότητα. Αυτός είναι ο τρόπος σκέψης τους, αυτά τα τρομακτικά για τη Δημοκρατία ονειρεύονται οι ηγέτες της ναζιστικής οργάνωσης. Και δεν οφείλονται οι σκέψεις αυτές στο σαλεμένο τους μυαλό. Πιστεύουν στις «ιδέες» του Αδόλφου Χίτλερ και είναι στα σχέδιά τους (τα απατηλά εύχομαι) να τις υλοποιήσουν στην Ελλάδα …

Η εύθραυστη οικονομική και πολιτική κατάσταση του τόπου «ανδρώνει» φαινόμενα όπως αυτά της Χ.Α. Αλλά πιστεύω και θα το φωνάζω πάντα ότι η Δημοκρατία διαθέτει τα εφόδια για να αμυνθεί. Πρέπει να θέσει εκτός νόμου τη ναζιστική οργάνωση, διότι είναι δικαίωμα και υποχρέωσή της να προστατεύσει τους δημοκρατικούς θεσμούς…».

Και πράγματι έτσι έγινε και η made in USA συμβουλή του Μιχάλη Ιγνατίου έγινε πραγματικότητα… Έχουν όμως όλα τελειώσει; 

Exit mobile version