Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ!!!ΤΟ ΛΑΧΕΙΟ ΚΛΗΡΩΝΕΙ!!!

ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ!

ΤΟ ΛΑΧΕΙΟ ΚΛΗΡΩΝΕΙ!

Πεμπτη 19/5/23, ώρα 12.25
Ακόμα μιά “εκλογική αναμέτρηση” φτάνει !
Δηλαδή ακόμα μια προσβολή σε αυτό το
( κουρελιασμένο) σύστημα που αποκαλούν …”δημοκρατία”! Όπου όποιος δεν έχει αναμιχθεί σε οικονομικά σκάνδαλα , δεν υποστηρίζει ψευδοκομμουνιστές , ” λοατκι” , λαθρομετανάστες , αλλαγή τού πληθυσμού ( για να ειπώ μόνο αυτά) , δεν έχει ελπίδες , ειδικά αν δεν έχει και λεφτά, συχνά απροσδιορίστου προελεύσεως!
Ο γνωστός εξωμότης, συνιστά να ψηφίσουν οι ομοιδεάτες του (;;;) οπώσδήποτε, για να μην ωφεληθή η Ν.Δ. !Αδιαφορεί ποιός άλλος θα ωφεληθεί και αν αυτός θα είναι μεταξύ εκείνων που “ξόρκιζε” ο ίδιος όταν συμφωνούσε(;;) με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΉ !!
Αν δέν την χρησιμοποιούσε απλά ως εφαλτήριο για τις δικές του επιδιώξεις , που αμφιβάλλώ αν ήξερε καν ποιές ακριβώς ήταν!
Στο τέλος τής προεκλογικής περιόδου τού 2019 είχα βρεθεί μαζί με την κόρη ενός φίλου , αληθινού χρυσαυγίτη, σε μια προεκλογική ” δράση “πρός οφελός του. Η συμπεριφορά του ήταν τόσο άστοχη ,ώστε η νεώτατη , αλλά και μεγάλης μορφώσεως συνοδός μου να πει απογοητευμένη: ” Με τέτοιους πάμε στίς εκλογές ; Θα χάσουμε!”
Πολλά μπορώ να ειπώ για διάφορους που απείχαν απο τις συμβουλές του Αρχηγού , αλλά δεν έχει νόημα τώρα!
Και τι μας νοιάζει εμάς ποιός απο την παρεούλα των …συστημικών! θα κερδίσει; Επιτέλους , καταλαβαίνει κανείς οτι ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ;
ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ” ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΟ” ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΎΑΣΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ!
Αξιολύπητα προβατάκια διαλέξτε ανάμεσα σέ εκείνον που προσεποιείτο ότι κυβερνούσε και σε εκείνον που παρίστανε τον αντιπολιτευόμενο!
Εμείς περιμένουμε ,διασκεδάζοντας , το αποτέλεσμα , αλλά και οργανώνοντας την δράση μας όταν όλα θα…καταρρεύσουν πάνω σας!
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!
Κώστας Παπαδημητρίου
Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής
Exit mobile version