Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι Χρυσαυγίτες δεν ψηφίζουν εθνομηδενιστές ούτε μπολσεβίκους, ούτε φιλελεύθερους! 

Οι Χρυσαυγίτες δεν ψηφίζουν εθνομηδενιστές ούτε μπολσεβίκους, ούτε φιλελεύθερους! 

Είναι σίγουρο ότι θα βρεθούν πολλοί κακοήθεις, οι οποίοι θα ισχυριστούν ότι οι Χρυσαυγίτες ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ ή οτιδήποτε άλλο. Όλοι αυτοί επιμελώς κρύβουν και θάβουν την επίσημη θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η οποία έχει δημοσιευθεί στο διαδίκτυο και είναι η εξής ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Βεβαίως, στην Ελλάδα το διαδίκτυο δουλεύει όπως στην Βόρειο Κορέα του Κιμ, δεν είναι ελεύθερο και ελέγχεται αυστηρά από μία συμμορία παρακρατική, που προβάλει ό,τι θέλει και απαγορεύει ό,τι θέλει. 

Είναι προφανές ότι χρυσαυγίτες είναι αυτοί που παραμένουν Χρυσαυγίτες και όχι αυτοί που κάποτε πέρασαν από την Χρυσή Αυγή γιατί τότε θα ήταν και κομμουνιστής ο Θεοδωρικάκος, πρώην Γραμματέας της ΚΝΕ, που σήμερα είναι υπουργός της Ν.Δ. και ο Σπρίντζης ΠΑΣΟΚ, που σήμερα είναι μαντρόσκυλο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ένα από τα μεγαλύτερα ψέματα της προπαγάνδας της Ν.Δ., που ψήφισε μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ το τρίτο και χειρότερο μνημόνιο είναι ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεργάστηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζουν το ίδιο παραμύθι.

Θυμίζουμε την συγκέντρωση έξω από το Εφετείο όταν ένα ολόκληρο πολιτικό Σύστημα μας καταδίκασε πριν τους δικαστές και εκεί ήταν και ο Τσίπρας. Διαβάστε σχετικά: 

“Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρευρέθη έξω από το Εφετείο. Ο επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απευθύνει κάλεσμα στο μεγάλο δημοκρατικό συλλαλητήριο απέναντι στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

«Δεν είναι αθώοι. Το γνωρίζουμε όλοι και όλες. Την Τετάρτη οφείλουμε να είμαστε εκεί για να το φωνάξουμε δυνατά. Το οφείλουμε στην ιστορία αυτού του τόπου, το οφείλουμε στη Δημοκρατία. Το οφείλουμε στα παιδιά μας», γράφει ο Αλέξης Τσίπρας.”

Επίσης στην Βουλή πριν ακόμη την καταδίκη μας, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βγήκαν με πλακάτ όπως φαίνεται στην φωτογραφία που δημοσιεύουμε. Ιδού σχετική τότε είδηση:

“Κατά την έναρξη της σημερινής Ολομέλειας της Βουλής, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σήκωσαν χαρτιά μέσα στην αίθουσα του Ελληνικού Κοινοβουλίου με τα γράμματα να σχηματίζουν το γνωστό σύνθημα «δεν είναι αθώοι». …”.

Μετά από όλα αυτά είναι δυνατόν ένας αληθινός Χρυσαύγιτης να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, που σε πλήρη συνεργασία με την Ν.Δ. μας έβαλαν παράνομα στην φυλακή; 

Exit mobile version