Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έλληνες εθνικιστές, μακριά απ’ τις σειρήνες και ψήφο στον… Κανένα!

Έλληνες εθνικιστές, μακριά απ’ τις σειρήνες και ψήφο στον… Κανένα!

Σήμερα τα πράγματα είναι πολύ απλά!

Αψηφούμε τις σειρήνες του παλαιοκομματισμού που μας καλούν, διότι κρύβουν επιμελώς αδηφάγους μεγαλοκαρχαρίες, έτοιμους να μας κατασπαράξουν!

Σ’ αυτές τις εκλογές, όλως περιέργως, δεν εμφανίστηκαν μαϊμού-εθνικιστές που να συνιστούν ψήφο στην Νουδούλα. Μπορεί και να γλιτώσαμε από δαύτους… Όμως, όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, εμφανίζονται εξωμότες και πουλημένα τομάρια, που συνιστούν «στρατηγική» ψήφο στον… ΣΥΡΙΖΑ! Στείλτε τους στο πυρ το εξώτερον!   

Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ εθνικιστικό ψηφοδέλτιο, έστω και… ολίγον, οπότε οι πραγματικοί εθνικιστές δεν πρέπει να έχουν ΚΑΝΕΝΑ δίλημμα: ψηφίζουν τον… ΚΑΝΕΝΑ. Που έχει και μεγάλο… «σουξέ» στις δημοσκοπήσεις, ως… καταλληλότερος πρωθυπουργός.

Ναι, αλλά έτσι ευνοείται το πρώτο κόμμα – που όπως όλα δείχνουν θα είναι η Νουδούλα- λένε οι επιτήδειοι.  Πρόκειται για κραυγαλέο και σκόπιμο ψεύδος, καθώς ετούτες οι εκλογές γίνονται με το εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής, κι έτσι τα ποσοστά των λευκών, των άκυρων και της αποχής δεν ευνοούν το πρώτο κόμμα, διότι δεν υπάρχει το «μπόνους» των 40 εδρών, που υπάρχει στο εκλογικό σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής!

Αυτά και να θυμάστε, πως αν οι εκλογές μπορούσαν ν’ αλλάξουν την Ελλάδα, θα ήταν προ πολλού… παράνομες!

A.B.

Exit mobile version