Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ……. ΕΛΛΑΔΟΣ !

Εάν υποθέσουμε ότι ένας ξένος παρατηρητής και γνώστης της Ελληνικής γλώσσας έχει έλθει στην Ελλάδα πριν από 10 χρόνια και έχει αποφασίσει να μείνει εδώ και να αφιερώσει αρκετό από τον χρόνο του, για να παρακολουθεί την κοινωνική ζωή, να βλέπει ανελλιπώς τα δελτία ειδήσεων των συστημικών μέσων ενημέρωσης, να διαβάζει συστημικές φυλλάδες…….όλα όσα βλέπει, ακούει η διαβάζει θα τα έχει πιστέψει, και σήμερα που μιλάμε θα έχει βγάλει ένα σίγουρο συμπέρασμα.
Ποιό θα είναι αυτό;
Το σίγουρο συμπέρασμά του θα είναι ότι η Χρυσή Αυγή είναι το απόλυτο κακό της….. Ελλάδος !
Ο κύριος λόγος που θα μπορούσε κάποιος να τον δικαιολογήσει για την κατάληξή του σε αυτό το λανθασμένο συμπέρασμα, είναι ότι δεν έχει ακούσει ΜΙΑ φορά την αντίθετη άποψη.
Δεν έχει ακούσει ΜΙΑ φορά τον ανηλεώς κατηγορούμενο Χρυσαυγίτη, να ψελίσει έστω μία απάντηση, στο καθεστώς της δικτατορίας των διεφθαρμένων.
Δεν έχει δει ΜΙΑ φορά έναν εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, να είναι καλεσμένος σε ένα συστημικό τηλεοπτικό κανάλι ή ραδιοφωνικό σταθμό, και να  «απολογείται» για στα ατελείωτα ψέματα, την λάσπη και  τις ατελείωτες ψευδείς κατηγορίες και τις ύβρεις που εκτοξεύουν καθημερινά τα συστημικά δίποδα, με την άνεση του συνεχούς μονόλογου και του ανύπαρκτου αντίλογου.
Δεν έχει ακούσει από έναν σοβαρό νομικό να μιλήσει φωναχτά και δημόσια για το δικαστικό πραξικόπημα της καταδίκης και της φυλάκισης του Αρχηγού και των στελεχών της Χρυσής Αυγής, γιατί όλοι οι νομικοί μιλάνε μεν για την μεγάλη αδικία, αλλά το λένε μόνο ψυθιριστά στο αυτί του διπλανού τους και ποτέ δημόσια !
Εάν κάποια στιγμή αυτός ο ξένος παρατηρητής, αντιληφθεί ότι έχει οδηγηθεί σε λάθος συμπέρασμα, δικαίως θα αναρωτηθεί γιά ποιόν λόγο το σύστημα  έχει εξαπολύσει αυτόν τον ανηλεή πόλεμο εναντίων των Ελλήνων Εθνικιστών ;
Αν είναι δίκαιος άνθρωπος και δημοκράτης, το πρώτο δίκαιο βήμα που πρέπει να κάνει, είναι να προσεγγίσει τους Έλληνες Εθνικιστές και να μιλήσει μαζί τους, ακολουθώντας τον ηθικό κανόνα του ελεγειακού ποιητή του έκτου αιώνα Φωκυλίδου του Μιλήσιου που έλεγε: «Μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφοίν μύθον ακούσεις» ,
(μην καταδικάσεις κανέναν, αν δεν ακούσεις πρώτα και τους δύο).
Αν έρθει λοιπόν και ρωτήσει  έναν Χρυσαυγίτη: ” Μα γιατί σας μισούν τόσο πολύ;”, ο πιό απλός Χρυσαυγίτης έχει την απάντηση στα χείλη και θα του πει: Γιατί μισούν την Ελλάδα” !!
Και πως αποδεικνύεται αυτό;
Αυτό αποδεικνύεται με την απλή απάντηση ότι ο Χρυσαυγίτης μιλά μέρα νύχτα για την Ελλάδα.
Αυτήν σκέφτεται, γι ‘αυτήν μιλάει, γι ‘αυτήν πονάει !
Η κορωνίδα της ιδεολογίας του Χρυσαυγίτη είναι το: “ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΕΛΛΑΣ”.
Ο Χρυσαυγίτης ασπάζεται απόλυτα την αρχαία Σωκρατική ρήση: “ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΩΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ Η ΠΑΤΡΙΣ”
Ο Χρυσαυγίτης δεν αγωνίζεται για βουλευτηλίκια, καρέκλες και θεσάρες με παχυλούς μισθούς.
Αγωνίζεται μόνο γιά το συμφέρον της Πατρίδας του και των της ιδίας αντίληψης ομοεθνών του.
Μπορεί να διωχθεί και να φυλακιστεί γιά τις ιδέες του, ακόμη και να
πεθάνει πολεμώντας, όταν κινδυνεύσει η Πατρίδα του από κακόβουλο εχθρό.
Ο Χρυσαυγίτης ανατριχιάζει στη θέα της έπαρσης του ιερού του συμβόλου, της Ελληνικής σημαίας, την ώρα που οι συστημικοί την αποκαλούν απλό πανί και την καίνε με εκδικητική ικανοποίηση.
Πώς όμως αποδεικνύεται το μίσος των συστημικών για την Ελλάδα;
Αποδεικνύεται με πολλά στοιχεία τα κυριότερα των οποίων παραθέτουμε παρακάτω:
Πρώτα απ´όλα γιατί κατηγορούν, διώκουν, και φυλακίζουν αυτούς που αγαπούν την Ελλάδα.
Κατά δεύτερον αποδεικνύεται από τους συνεχείς και υπέρογκους  δανεισμούς, την καταλήστευση των δανεικών και έν τέλει τη χρεωκοπία της Πατρίδας.
Αποδεικνύεται ακόμη με το εθνοκτόνο γεγονός ότι έχουν σκλαβώσει για έναν αιώνα (μείον μία ημέρα) την Ελλάδα στους διεθνείς τοκογλύφους, στους οποίους έχουν εκχωρήσει την δημόσιονομική κυριαρχία της Πατρίδας μας, μέσω του υπερταμείου και της ΑΑΔΕ, που ελέγχονται από αυτούς και οι οποίοι έχουν το δικαίωμα να μην επιτρέπουν στην Ελλάδα να παίρνει μόνη της αποφάσεις για το μέλλον των Ελλήνων.
Ουσιαστικά έχουν παραδώσει τον Εθνικό πλούτο στο υπερταμείο και στην ΑΑΔΕ τα αποία είναι ανεξέλεγκτα από το Ελληνικό Δημόσιο.
Το μίσος για την Ελλάδα αποδεικνύεται από το γεγονός ότι διώχνει στα ξένα τους νέους της και εισάγει και ελληνοποιεί λαθρομετανάστες, με τρέχοντα κίνδυνο οι Έλληνες σε μερικά χρόνια να γίνουν μειονότητα στην ίδια τους την Πατρίδα.
Αποδεικνύεται επίσης και από το γεγονός ότι ποτέ δεν ακούς από τα χείλη τους την λέξη Πατρίδα, αλλά την αποκαλούν χώρα, επειδή την βλέπουν σαν…… χώρο, μέσα στον οποίο μπακαλεύονται, αισχροκερδούν, κλέβουν και πλουτίζουν, την ώρα που ο λαός της Ελλάδος δεινοπαθεί.
Είναι σίγουρο λοιπόν ότι το διεφθαρμένο σύστημα, οι Εθνομηδενιστές και οι απάτριδες μισούν την Ελλάδα και τους Εθνικιστές γιατί είναι τα γνήσια παιδιά της.
Είναι σίγουρο ότι οι ψεύτες και οι κλέφτες μισούν την Ελλάδα  και τα γνήσια παιδιά της τους Έλληνες Εθνικιστές.
Αλλά……. ο λαός λέει ότι : ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.
Έχουμε να δούμε πολλά, έρχονται πολλά, και  γι ´αυτό οι Έλληνες Εθνικιστές στις κρίσιμες μέρες που περνά η Πατρίδα μας, πρέπει να είμαστε με το όπλο παρά πόδα, γιατί εκτός από εμάς και τις ένοπλες δυνάμεις της Ελλάδος, δεν υπάρχει άλλος κανείς που να ανησυχεί και να αγωνιά για το μέλλον.

Νικόλαος Η. Σκαντζός

Exit mobile version