Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κάποιες πολύ σημαντικές «λεπτομέρειες» των εκλογών της 21ης Μαΐου

Κάποιες πολύ σημαντικές «λεπτομέρειες» των εκλογών της 21ης Μαΐου

Μερικές «λεπτομέρειες» των εκλογών της 21ης Μαΐου, που έχουν μεγάλη σημασία:

1ον) Είναι άγνωστο αν στις δεύτερες εκλογές καταφέρει να ξαναμπεί στη βουλή το κόμμα του Βελόπουλου, αλλά ανεξαρτήτως αυτού, Βελόπουλος θα υπάρχει σίγουρα στην επόμενη βουλή! Θα είναι ο… αδερφός του Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος εξελέγη βουλευτής με την… ΝΔ!

2ον) Ο γράφων έχει επισημάνει εδώ και χρόνια, ότι ο Κούλης ζηλεύει πολύ τους Πούτιν, Ερντογάν και Όρμπαν. Όχι βέβαια για την πολιτική που ακολουθούν, αλλά για την… μακροβιότητά τους στην εξουσία. Και θέλει πολύ να τους… μιμηθεί, παντί τρόπω και να μας κυβερνήσει τουλάχιστον ως το… 2030!!!

3ον) Ο Κούλης δεν κατατρόπωσε μόνο τον Τσίπρα, αλλά και τους υποψήφιους… δελφίνους. Έτσι, στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας, προφανώς με γραμμή Κούλη, ο ξακουστός Μπουμπούκος… έφαγε τη σκόνη του Χατζηδάκη, με διαφορά περίπου 7.000 σταυρών. Στην περιφέρεια Ανατολικής Αττικής, ο Μάκης Βορίδης υπέστη συντριπτική ήττα από την –άσημη- Σοφία Ζαχαράκη, που τον πέρασε 8.000 ψήφους! Μόνο ο Δένδιας τη γλίτωσε – προς ώρας…

4ον) Εξόχως αρνητικό των εκλογών, η επανάκαμψη στην πολιτική ζωή φαντασμάτων του παρελθόντος, που πιστεύαμε πως είχαν μπει στο… χρονοντούλαπο της ιστορίας, όπως η Μιλένα Αποστολάκη, ο Πάρις Κουκουλόπουλος, κ.λπ., με την κλεφτοπασοκάρα βεβαίως-βεβαίως…

5ον) Στα θετικά των εκλογών, η απόφαση του Θάνου Τζήμερου να αποχαιρετίσει την πολιτική, λόγω… συντριβής (0,8%), όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά. Ένας… σωτήρας λιγότερος; Μην παίρνετε και όρκο, γιατί στην πολιτική συνηθίζονται οι… κωλοτούμπες!

6ον) Επίσης, στα θετικά των εκλογών ήταν και ο καταποντισμός των λεγόμενων «πατριωτικών» κομματιδίων, που ορέγονταν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, μιας και κανένα δεν πλησίασε καν ούτε τα περιζήτητα ποσοστά της… χρηματοδότησης (1,5%). Χρυσή Αυγή γεννιέσαι, δε γίνεσαι!

Και το γελοίον του πράγματος: ενώ οι συριζαίοι κράτησαν ένα ελάχιστο επίπεδο σοβαρότητας, αποφεύγοντας να βρουν δικαιολογία για την συντριβή τους σε υποτιθέμενη… νοθεία (21 μονάδες διαφορά γαρ…), ο αρχηγός και τα ηγετικά στελέχη της νέας… συνιστώσας των… «εθνικοζαίων», «καταγγέλλουν» μετά μανίας… εκτεταμένη νοθεία και απειλούν τον Τσίπρα, πως αν δεν τους ακολουθήσει στην παράνοιά τους, θα τον «ξεμπροστιάσουν» ως… πουλημένο στον Κούλη! 

A.B.   

Exit mobile version