Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πού πήγαν οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής;

Πού πήγαν οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής;

 “ Η εκλογική δύναμη της Χρυσής Αυγής δεν εξανεμίστηκε.”

Γράφουν και λένε ότι τους κατέβει και ένα από τα ερωτήματα που προκύπτουν από το αποτέλεσμα των εκλογών και για το οποίο συζητούν είναι πού πήγαν οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής.

Ρωτούν τους πάντες και τους μόνους που δεν ρωτάνε είναι την ίδια την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και μάλιστα αποφεύγουνε επιμελώς να δημοσιεύσουν τόσο την θέση που διατύπωσε ο ιδρυτής του κόμματος με την υπογραφή του και στο διαδίκτυο και σε ημερήσια εφημερίδα, όσο και το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Κεντρική Επιτροπή του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Το θέμα τους απασχολεί και είναι βέβαιο ότι οι ψήφοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν ανήκουν σε αυτούς οι οποίοι κατηγορούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και έσπευσαν σαν κοράκια να επωφεληθούν από το κτύπημα που δέχθηκε από το Σύστημα με μία άδικη καταδίκη και με την καλπονοθεία του Ιουλίου του 2019 που την άφησε εκτός βουλής. Σίγουρα οι ψήφοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν πήγαν ούτε στον κύριο εισαγγελέα του 0,2%, ούτε ασφαλώς στον ΣΥΡΙΖΑ που γκρεμοτσακίστηκε! Γράφει σχετικά το ιστολόγιο 

CNN τα εξής: “Ειδικότερα, η Ελληνική Λύση αύξησε το συνολικό ποσοστό της από 3,70% το 2019 σε 4,46% σε αυτές τις εκλογές και το κόμμα Νίκη με ποσοστό 2,92%, που ωστόσο δεν της δίνει τη δυνατότητα να εισέλθει στη Βουλή, δείχνουν ότι η εκλογική δύναμη της Χρυσής Αυγής δεν εξανεμίστηκε.”

Αυθαίρετη η ανάλυσή του, γιατί να πάνε στα κόμματα αυτά και όχι στο 40% της αποχής ή στις διακόσιες σχεδόν χιλιάδες ψήφους των ακύρων και των λευκών; Όποιος πιστεύει ότι οι χρυσαυγίτες κυρίως αυτοί που απέμειναν πιστοί οι τελευταίοι πιστοί μίας πρωτοφανούς επιτυχίας και ενός πολιτικού κατορθώματος στην κυριολεξία, σίγουρα δεν σκορπίστηκαν σαν φτερά στον άνεμο και από το δημοσίευμα του CNN κρατούμε την τελευταία φράση του ότι η εκλογική δύναμη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν εξανεμίστηκε.

Σίγουρα σε όλες τις περιπτώσεις η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι διατεθειμένη να παίξει το παιχνίδι του Συστήματος και να συμμετέχει σε μία διαδικασία απάτης στην οποία δεν υπάρχει ελευθερία. 

Exit mobile version