Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Περί του υπηρεσιακού υπουργού Μετανάστευσης, Δανιήλ Εσδρά

Περί του υπηρεσιακού υπουργού Μετανάστευσης, Δανιήλ Εσδρά

Οι τοποθετήσεις συγκεκριμένων ατόμων στην υπηρεσιακή κυβέρνηση, δείχνουν ξεκάθαρα ποια κέντρα εξουσίας διοικούν την Ελλάδα – ασχέτως κυβερνήσεων.

Ο Δανιήλ Εσδρά, λοιπόν, που έχει εβραϊκή καταγωγή, διορίστηκε υπηρεσιακός υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου. Διετέλεσε επί 19 συναπτά έτη επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ) Ελλάδος και παράλληλα ήταν Ειδικός Απεσταλμένος του Γενικού Διευθυντή του ΔΟΜ στην ελληνική κυβέρνηση.

Υποστηρίζει ότι «η Ελλάδα έχει ανάγκη τους μετανάστες» και πιστεύει ότι «σε έναν πληθυσμό που γερνάει και εργατικά χέρια χρειαζόμαστε για να ενισχύσουμε την παραγωγή που πάσχει». 

Επίσης, δεν δέχεται ότι το τουρκικό κράτος στέλνει σκοπίμως παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας ότι: «Δεν φταίει η Τουρκία». 

Σύμφωνα δε με παλαιότερο δημοσίευμα της «Καθημερινής»: «Ο πατέρας του Δανιήλ Εσδρά γεννήθηκε στα Τρίκαλα. Γλίτωσε στην Κατοχή ανεβαίνοντας στο βουνό με τους αντάρτες του Άρη Βελουχιώτη. Ο ίδιος μεγάλωσε στα Πατήσια την εποχή του «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών» και έπεφτε συχνά, παραδέχεται, θύμα bullying ακόμα και από τους καθηγητές του (ο καθηγητής Θεολογίας δίδασκε ταυτόχρονα και Ιστορία) αλλά χωρίς, όπως λέει, να του κάνει εντύπωση…», καθώς όπως υποστηρίζει «η Ελλάδα είναι πρώτη χώρα σε αντισημιτισμό. Υπάρχει ξεκάθαρα έλλειμμα παιδείας. Εδώ στοχοποιείται ό,τι είναι διαφορετικό». 

Και βέβαια, θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να μαθαίναμε ποιος υπέδειξε τον συγκεκριμένο άνθρωπο για την συγκεκριμένη θέση, αλλά… δε θα το μάθουμε ποτέ!

Α.Β.

Exit mobile version