Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Ο παραμορφωτικός καθρέπτης των social media”

Ο παραμορφωτικός καθρέπτης των social media”

Εκτενές άρθρο στην εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” με την γνώμη και την άποψη πολιτικών επιστημόνων γιατί η εικόνα η οποία προέκυπτε από τον ψηφιακό κόσμο διαψεύσθηκε παταγωδώς στις τελευταίες εκλογές υπήρχε τις περασμένες ημέρες με τον τίτλο “Ο παραμορφωτικός καθρέπτης των social media”.

Εις ό,τι αφορά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι γεγονός και το γνωρίζουν φίλοι και εχθροί ότι κυνηγήθηκε ανελέητα στον χώρο του διαδικτύου. Πρώτη φορά έριξαν την σελίδα της παραμονές των εκλογών του 2012 και η συνέχεια υπήρξε έντονη και διαρκής. Συνεχείς ηλεκτρονικές επιθέσεις από κάθε σημείο του κόσμου και με χρήματα αρκετά για τον σκοπό αυτό. Τελικά αντέξαμε, αλλά βεβαίως και η δυναμική μας μειώθηκε σημαντικά, αφού όλοι και όλα ήταν εναντίον μας κυρίως στον χώρο της Ελλάδος ο οποίος διευθύνεται από συγκεκριμένα πρόσωπα που ελέγχουν το διαδίκτυο και προβάλλουν όποιους θέλουν ακόμη κι εάν εμφανίζονται σαν ακροδεξιοί ενώ σε κάθε ευκαιρία θάβουν κυριολεκτικά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 

Το να έχουμε ιστοσελίδα είναι πραγματικά ένα επίτευγμα για το οποίο προσπαθήσαμε πολύ, αλλά επανέρχομαι στο θέμα της περίφημης ελευθερίας στο διαδίκτυο που είναι ένα μεγάλο ψέμα. Όλοι έχουν δικαίωμα σε αυτό από ναζιστές κανονικούς με τον αγκυλωτό σταυρός στις ΗΠΑ μέχρι οργανώσεις της Κου Κλουξ Κλαν με τις κουκούλες μέχρι τζιχαντιστές που αποκεφαλίζουν, αλλά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι αποκλεισμένη και για όσους δεν το ξέρουν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές σχεδόν όλων των δημοσίων οργανισμών στην Ελλάδα δεν μπορείς να μπεις στην σελίδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 

Μάλιστα την ημέρα της καταδίκης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έπεσε ο λογαριασμός στο τουίτερ του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου και όσων βουλευτών ήταν μαζί του. Των περισσοτέρων δηλαδή. Όλοι οι άλλοι, οι οποίοι είχαν φύγει από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όχι είχαν αλλά έχουν ακόμη λογαριασμούς στα social media χωρίς κανένα πρόβλημα και αυτό δείχνει ποιους πολεμάει το Σύστημα και ποιους τους πατρονάρει. Αυτό δεν το βλέπουν μόνον οι βλάκες και όσοι είναι εμπαθείς κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και του ιδρυτή της.    

Για να επανέλθουμε όμως στον χώρο της λεγόμενης άκρας δεξιάς και για το πως λειτουργούν παραμορφωτικά τα νούμερα ή εάν θέλετε τα περίφημα κλικ ή views στο διαδίκτυο, αρκεί να αναφέρουμε ότι υπάρχουν άτομα που διαθέτουν δέκα και είκοσι λογαριασμούς με διαφορετικά ονόματα οι οποίοι παρουσιάζουν ένα ψεύτικο ρεύμα, που καλλιεργεί εντυπώσεις ψεύτικες και αυτό αποδείχθηκε και στις τελευταίες εκλογές. 

Exit mobile version