Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Κούλης Βελόπουλος αναζητεί κορόιδα για να ξαναμπεί στη βουλή!

Ο Κούλης Βελόπουλος αναζητεί κορόιδα για να ξαναμπεί στη βουλή!

Γνωρίζει πολύ καλά ο Κούλης Βελόπουλος, πως το ποσοστό που πήρε δεν του προσφέρει καμμιά ασφάλεια για τις δεύτερες εκλογές και βγήκε παγανιά προς αναζήτηση… κορόιδων.

Έτσι, μετά από 4 χρόνια πλήρους πολιτικής απραξίας, ο Ελλαδο-Χριστέμπορος παντοπωλητής ζήτησε «να ενωθούν όλοι οι πατριώτες για να υπάρξει εθνική αντιπολίτευση στη ΝΔ».

Βέβαια, όπως διευκρίνισε, αναζητά «στρατιώτες» κι όχι «στρατηγούς», εννοώντας πως όποιος «πατριώτης» δεχθεί να συνεργαστεί μαζί του, δε θα είναι σε εκλόγιμη θέση στη λίστα των υποψηφίων του (οι προσεχείς εκλογές γίνονται με λίστα, βάσει της σταυροδοσίας των εκλογών της 21ης Μαΐου), αλλά… κολαούζος. Δηλαδή, βοηθάτε με κορόιδα να ξαναμπώ στη βουλή, κι εσείς θα με κοιτάτε απ’ όξω!

Φυσικά, η παγανιά αυτή δε μας αφορά, αλλά θα πρέπει να θυμίσουμε ορισμένα πραγματάκια στους ψηφοφόρους (που έχουν το κακό συνήθειο να ξεχνάνε εύκολα…) γι’ αυτόν τον τύπο:

Άρχισε την πολιτική του σταδιοδρομία από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ. Είδε… φως και μπήκε στον λεγόμενο «πατριωτικό χώρο» τη δεκαετία του ’90, ως συγγραφέας και πωλητής «πατριωτικών» βιβλίων γραμμένων εκ του προχείρου.

Προσχώρησε στον ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, υπερψηφίζοντας το πρώτο Μνημόνιο, που ήταν η αρχή του κακού! Το 2012 πούλησε τον ευεργέτη του, προσχωρώντας στην ΝΔ του Σαμαρά. Μάλιστα, είναι τόσο θρασύς, που λίγες ημέρες πριν την αποστασία του, διαβεβαίωνε από τηλεοράσεως τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, ότι «θα είμαι ο τελευταίος που θα φύγω από το κόμμα», και καλούσε τον ευεργέτη του να τον κάνει… «ρόμπα» αν φύγει.    

Την περίοδο εκείνη υπήρχε εντονότατη φημολογία, ότι οι τράπεζες θα «βαρέσουν κανόνι» και ο προνοητικός τηλεπώλης «σήκωσε» περίπου 500.000 ευρώ από τις ελληνικές τράπεζες και τις κατέθεσε στην ασφάλεια της Deutsche Bank. 

Η «δουλειά» με την υποψηφιότητά του, με την ΝΔ, χάλασε την τελευταία στιγμή, καθώς –όπως λένε οι… κακές γλώσσες- ο Αντωνάκης Σαμαράς απειλήθηκε από άλλους υποψηφίους της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη, ότι θα κάνουν αποκαλύψεις για σχέσεις του Βελόπουλου με τοκογλύφους , μαφιόζους και… λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.

Ο πονηρός Κυριάκος παρέμεινε στην ΝΔ μέχρι το 2015, κι αφού είδε κι απόειδε πως δεν πρόκειται να δει προκοπή, δηλαδή να ξαναμπεί στη βουλή, έφτιαξε δικό του κόμμα. Με το οποίο, εισήλθε στη βουλή το 2019.

Ωστόσο, δεν σταμάτησε τις προσοδοφόρες τηλεπωλήσεις, με ματζούνια δια πάσαν νόσον (ακόμα και για τον… κορωνοϊό), με… αυθεντικές επιστολές του Ιησού και ειδικές κηραλοιφές για να γίνονται… χίππηδες οι καραφλοί. Ωστόσο, δεν χρησιμοποίησε ποτέ τις κηραλοιφές αυτές επί της κεφαλής του, στην οποία μόνο ολίγες τρίχες έχουν απομείνει.

Θα μπορούσαμε να γράφουμε κατεβατά ολόκληρα για την περίπτωση αυτού του αγύρτη, αλλά για να μην μακρυγορούμε θα καταλήξουμε ως εξής: όποιος πατριώτης-εθνικιστής τον ψηφίσει, θα είναι μεγάλος ξεφτίλας!

 Α.Β.

Exit mobile version