Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή παρούσα με εκατοντάδες Εθνικιστές στην Πλατεία Μητροπόλεως !

Το Σάββατο 27 Μαϊου, οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής έδωσαν το παρών κατά εκατοντάδες στην πλατεία Μητροπόλεως προς Τιμήν του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και των τελευταίων Υπερασπιστών της Βασιλεύουσας.
Οι Χρυσαυγίτες βρέθηκαν από νωρίς στον χώρο του Αγάλματος του Τελευταίου Αυτοκράτορα και παρά το γεγονός πως η λιτή αυτή συγκέντρωση δεν δημοσιοποιήθηκε ανοικτά, γέμισαν την πλατεία με ελληνικές σημαίες και εθνικιστικό υλικό, ενώ δέσποζε το πανό του Κινήματος μας για να θυμίζει σε όλους πως θα είμαστε παρόντες πάντοτε για την διατήρηση της Ιστορικής Μνήμης του Λαού μας.

Τον κύκλο των ομιλιών άρχισε ο εκπρόσωπος του Μετώπου Νεολαίας με αναφορά στον Μυθο του Μαρμαρωμένου Βασιλέα και το πώς αυτός συντρόφευε για 400 ολόκληρα χρόνια το Έθνος μας εμπνέοντας και τους πρωτεργάτες της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας στον ξεσηκωμό του 1821.
Εν συνεχεία ο εκπρόσωπος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος, ανέγνωσε την απόφαση της Ολομέλειας του Οργάνου η οποία αναφέρεται στην στάση μας στις φετινές βουλευτικές εκλογές και την συνειδητή απουσία μας από τα ψηφοδέλτια αρνούμενοι να συμμετέχουμε στο στημένο μικροκομματικο παιχνίδι της κυβέρνησης.
Έπειτα, ο εκπρόσωπος της Περιφερειακής Οργάνωσης Αττικής, πραγματοποίησε ιστορική αναδρομή στις ημέρες της πολιορκίας της Κωνσταντινούπολης καταλήγοντας στην αποφράδα ημέρα κατά την οποία η Πόλη αλώθηκε από τον προαιώνιο εχθρό, τονίζοντας πως είμαστε υποχρεωμένοι να μην ξεχάσουμε ποτέ την Ιστορία μας και να αγωνιστούμε με σθένος για να αφυπνίσουμε τον σημερινό κοιμισμένο ελληνικό λαό που αγνοεί τις επιταγές και τα μαθήματα της Ιστορίας του Έθνους μας.
Μετά το πέρας των ομιλιών κατατέθηκε στεφάνι εκ μέρους του Πολιτικού Συμβουλίου από τον Συναγωνιστή Παπαδόπουλο Κίμωνα και αμέσως μετά άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν υπερήφανα τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.
Ζήτω η Αιώνια Ελλάς
Exit mobile version