Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Η δημοκρατία νίκησε” πρώτος στις Σέρρες ο υπουργός των Τεμπών!

“Η δημοκρατία νίκησε” πρώτος στις Σέρρες ο υπουργός των Τεμπών!

Όλοι έλεγαν πως η μεγάλη τραγωδία στα Τέμπη θα ξυπνήσει τον λαό, ο οποίος επιτέλους θα καταλάβει πόσο επικίνδυνοι είναι αυτοί που τον κυβερνούν και δεν αναφερόμαστε μόνον στην σημερινή κυβέρνηση, αλλά και στις προηγούμενες κυβερνήσεις γιατί σε όλους ανήκει η ευθύνη για την άθλια κατάσταση στην οποία ευρίσκεται το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας. 

Ραγιάδες των ραγιάδων και Κούληδες που ζούνε καθημερινά με μία χούφτα ρύζι όπως γράφει ο ποιητής Καββαδίας, οι Νεοέλληνες εκδρομείς των τριημέρων σε Αράχοβα και Μύκονο κατέβηκαν δύο τρεις μέρες στην πλατεία Συντάγματος, άναψαν κεριά, τα οποία μετά έσβησαν και κοιμήθηκαν ήσυχοι. Φυσικό ήταν η μεγαλύτερη ευθύνη να πέφτει μοιραία μόνο και μόνο για λόγους εντυπώσεων σε αυτούς, που κυβερνούσαν όταν έγινε η τραγωδία, δηλαδή στην Νέα Δημοκρατία και ασφαλώς στον υπεύθυνο υπουργό για το σιδηροδρομικό δίκτυο βουλευτή Σερρών Καραμανλή. 

Σε πρώτο χρόνο αυτός παραιτήθηκε από υπουργός και ο Μητσοτάκης δειλά-δειλά είπε ότι δεν θα πολιτευτεί, αλλά δεν τόλμησε να το προχωρήσει παρά πέρα για να μη βρει απέναντί του τους Καραμανλικούς. Έτσι, το αποτέλεσμα των εκλογών έφερε πρώτο με μεγάλη διαφορά τον υπουργό της τραγωδίας των Τεμπών, Καραμανλή, του οποίου ο πατέρας ηλικίας 94 ετών είχε εγκατασταθεί σαν κομματάρχης στις Σέρρες και διηύθυνε τον προεκλογικό του αγώνα. Η πλειοψηφία έχει πάντα δίκιο, έτσι δεν σας λένε; Κανένα παράπονο, λοιπόν κύριοι “δημοκράτες” για τα όσα συμβαίνουν και θα συμβούν…

Exit mobile version