Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανηγυρίζουν οι σιωνιστές του ΚΙΣ, για τον πρώτο Εβραίο υπουργό στην Ελλάδα!

 

Τα συγχαρητήρια τους στον νέο υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου , Δανιήλ Εσδρά, έδωσαν οι σιωνιστές του ΚΙΣ, τονίζοντας σε πανηγυρικό τόνο, ότι είναι ο πρώτος Εβραίος υπουργός στην Ελλάδα και διατελεί μέλος του ΚΙΣ απ’ τα τέλη της δεκαετίας του ‘80.

Ιδού και η συγχαρητήρια επιστολή για την ανάληψη των καθηκόντων του στο «μεγάλης σημασίας Υπουργείο», όπως το χαρακτηρίζουν:

«Αγαπητέ Ντάνυ,

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση πληροφορηθήκαμε τον διορισμό σου στην Υπηρεσιακή Ελληνική Κυβέρνηση ως Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, γεγονός που αποτελεί αναγνώριση του αξιόλογου πολυετούς έργου και της ολόψυχης δέσμευσής σου στον τομέα της μετανάστευσης και της αρωγής των μεταναστών.

Είναι γνωστή στον Ελληνικό Εβραϊσμό η διάθεσή σου να προσφέρεις έργο, ήδη από τη νεαρή σου ηλικία. Η θητεία σου στο Δ.Σ. του ΚΙΣΕ, παράλληλα με τον καθοριστικό σου ρόλο στην ίδρυση της Εβραϊκής Νεολαίας Ελλάδος, ήταν ο προάγγελος μιας μακράς και επιτυχημένης προσφοράς στο κοινό καλό και στον άνθρωπο.

Η μακρά αυτή πορεία αναγνωρίστηκε από την Ελληνική Πολιτεία και από τον Έλληνα πρωθυπουργό και σε καθιστά τον πρώτο Έλληνα Εβραίο Υπουργό στην ιστορία της χώρας και της κοινότητάς μας.

Θερμά συγχαρητήρια και ευχές για καλή επιτυχία στο έργο σου.

Με εκτίμηση

ΚΕΝΤΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ»

Εύλογο ερώτημα που σίγουρα θα μείνει χωρίς απάντηση: είναι ποτέ δυνατόν αλλόθρησκος (π.χ. Χριστιανός Ορθόδοξος) να διοριστεί υπουργός στο Ισραήλ; 

 

A.B.

Exit mobile version