Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Από τον Κουτσούμπα στην Ακρίτα, με… Rolex, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη!

Από τον Κουτσούμπα στην Ακρίτα, με… Rolex, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη!

Φαίνεται πως τα πανάκριβα ρολόγια Rolex, εξελίσσονται σε… φετίχ της εγχώριας αριστεράς!

Έτσι, μετά τον… λαϊκό ηγέτη και γνωστό… Rolex-οφόρο Μήτσο Κουτσούμπα, μια νέα (εννοούμε νεοεκλεγείσα, γιατί στην ηλικία είναι… πανάρχαια) εκπρόσωπος της αριστεράς και της… προόδου, εθεάθη να φοράει Rolex.

Όπως, λοιπόν, πρόσεξε κάποιος πολύ… παρατηρητικός ρεπόρτερ του mononews.gr: «η βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα προσήλθε χθες στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, φορώντας ένα ρολόι της διάσημης ελβετικής φίρμας».

Μάλιστα, ο… παρατηρητικός ρεπόρτερ έδωσε και την τρέχουσα τιμή του συγκεκριμένου είδους, όχι καινούργιου, αλλά… μεταχειρισμένου, προφανώς για να μη… σοκάρει τους αναγνώστες του:

«Σύμφωνα με τους ειδικούς της ωρολογοποιίας, το Rolex Lady Datejust κοστίζει μεταχειρισμένο μεταξύ 14.000 και 50.000 ευρώ».

Πάντως, το… φετίχ με τα Rolex δεν είναι αποκλειστικότητα της εγχώριας αριστεράς, καθώς οι πρώτοι διδάξαντες ήταν ο… “Maximo Lider” Φιντέλ Κάστρο (που για άγνωστους λόγους φορούσε… δύο Rolex – και μάλιστα στο… ίδιο χέρι), αλλά και ο… “Comandante” Τσε Γκεβάρα, που περιοριζόταν σε… ένα.

A,B,

Exit mobile version