Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

2012: Ο Μάιος της Εθνικιστικής Νίκης 

2012: Ο Μάιος της Εθνικιστικής Νίκης 

“Veni Vidi Vici”! 6η Μαΐου του 2012 και η φωνή του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής καταφέρνει να σπάσει την «ομερτά» των ΜΜΕ που μέχρι και την τελευταία στιγμή προ της εισόδου της Χρυσής Αυγής στην βουλή, φρόντιζαν να κρατούν παντελώς αποκλεισμένο.

Ήταν μια απάντηση προς τους καναλάρχες και όχι μόνο, προς τους – κατά Κ. Καραμανλή – «νταβατζήδες», που θέλουν να χειραγωγούν τις μάζες για να εξυπηρετούν τα οικονομικά τους συμφέροντα ακόμα και όταν η χώρα βούλιαζε στον βούρκο των μνημονίων.

έντεκα χρόνια συμπληρώνονται λοιπόν από την 6η Μαΐου του 2012, σκληρά χρόνια γεμάτα αγώνες για τον Εθνικισμό, νεκρούς και φυλακές και εάν κάτι αποτελεί αδιαμφισβήτητη επιτυχία της Χρυσής Αυγής μετά από όλα αυτά τα χρόνια, είναι ότι κατάφερε να καταστήσει τον Εθνικισμό ως δυναμικό πολιτικό ρεύμα στην κοινωνία.

Σίγουρα όχι στον βαθμό που θα επιθυμούσε η ίδια ή στον βαθμό που απαιτούν οι καιροί, για αυτό όμως φρόντισαν κάποιοι σκοτεινοί κύκλοι που έστησαν την πολιτική σκευωρία του 2013. Πίστεψαν ότι με την πολύχρονη δικαστική διαδικασία που οι ίδιοι φρόντισαν να εξασφαλίσουν με μια δικογραφία «μαμούθ» και με … 70 κατηγορούμενους, θα εξαφάνιζαν την Χρυσή Αυγή . ΑΠΕΤΥΧΑΝ γιατί Ενάντια σε κάθε «λογική» και πρόβλεψη, χωρίς κρατική χρηματοδότηση, που παρανόμως στερείται ο Λαϊκός Σύνδεσμος, χωρίς τηλεοπτική παρουσία, χωρίς δηλαδή να μπορούμε να κοινοποιήσουμε στο εκλογικό σώμα τις πολιτικές μας θέσεις, όχι γιατί αυτές είναι δήθεν «ακραίες», αλλά γιατί είναι επικίνδυνες για το ίδιο το σύστημα. Και είναι επικίνδυνες γιατί έχουν ευρεία αποδοχή σε ένα μεγάλο μέρος του Ελληνικού Λαού, όσο και εάν το κρύβουν.

Έντεκα χρόνια μετά τον Μάιο της Εθνικιστικής Νίκης, παραμένουμε αποκλεισμένοι και διωκόμενοι, παραμένουμε εχθροί του συστήματος της παρακμής και της διαφθοράς. Και αυτή είναι η μεγαλύτερη Νίκη, πάνω από οποιαδήποτε ποσοστά ή άλλες πολιτικές επιτυχίες. Αυτά είναι εφήμερα σε σχέση με αξίες όπως η Τιμή…

Ν. Κ.

Exit mobile version