Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αλέξης Τσίπρας σε μήνυμα από την Αθήνα και όχι από το Χάρλεμ: “Πάμε κάλπη bro”

Αλέξης Τσίπρας σε μήνυμα από την Αθήνα και όχι από το Χάρλεμ: “Πάμε κάλπη bro”

Το μεγάλο στοίχημα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν να πάρει τους ψήφους των νέων. Τελικά απέτυχε και σε αυτό, αφού μπορεί να έχουν αφήσει αμόρφωτους τους νέους, αλλά δεν είναι τόσο βλάκες ώστε να πιστεύουν ότι διαφέρει ο Τσίπρας από τον Μητσοτάκη και για τον λόγο αυτό μοιράστηκαν τους ψήφους. 

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και κάποτε μεσσίας της αριστεράς, ο οποίος πίστεψε και μαζί με αυτόν το πίστεψαν και πολλοί και δεξιοί και αριστεροί ότι η επιτυχία έρχεται με την “τσογλανοποίηση” της πολιτικής, χρησιμοποιεί κατά κόρον το γνωστό μέσον επικοινωνίας Tik Tok προκειμένου να απευθύνει μηνύματα.

Έτσι λοιπόν, την παραμονή των εκλογών απηύθυνε μήνυμα προς τους νέους, το οποίο άρχιζε με την φράση “πάμε κάλπη bro”, θυμίζοντας το “πάμε πλατεία” του Λαζόπουλου και του Χάρυ Κλυνν. 

Το γεγονός ότι ένας ο οποίος κάποτε υπήρξε πρωθυπουργός της Ελλάδος χρησιμοποιεί για την λέξη αδελφός την έκφραση “bro”, η οποία δεν είναι τίποτε άλλο παρά σύντμηση του αγγλικού brother μέσα στα πλαίσια του εκβαρβαρισμού της αγγλικής γλώσσας στην αμερικάνικη εκδοχή της, δείχνει το χαμηλό επίπεδο της πολιτικής και των πολιτικών αυτού του τόπου. Την χρησιμοποιούν δε την έκφραση αυτή “bro” κατά κύριο λόγο οι μαύροι της Αμερικής. Τελικά πήγαν στην κάλπη οι “bro” του Αλέξη Τσίπρα, αλλά τον μαύρισαν…   

Exit mobile version