Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Ελεύθερη Ώρα”, Βαγγέλης Παπαδόπουλος: Δεν κατηγόρησαν την Ν.Δ. για εγκληματική οργάνωση για την δολοφονία Τεμπονέρα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Ελεύθερη Ώρα”, Βαγγέλης Παπαδόπουλος: Δεν κατηγόρησαν την Ν.Δ. για εγκληματική οργάνωση για την δολοφονία Τεμπονέρα

Στην Ελεύθερη Ώρα της περασμένης Κυριακής 28 Μαΐου 2023, στην σελίδα 32, στο ολοσέλιδο άρθρο του έγκριτου δημοσιογράφου κ. Παπαδόπουλου υπήρχε η εξής αναφορά: 

“Όταν είχαμε θύματα του αριστερού χώρου τότε αυτά ήταν ήρωες. Όταν οι θύτες ανήκαν στην δεξιά τότε είχαμε εγκληματίες. Παρ’ όλα αυτά δεν έφτασαν στην ακραία περίπτωση να χαρακτηρίσουν την τότε ΕΡΕ και σήμερα Νέα Δημοκρατία ως εγκληματική οργάνωση όταν δολοφονήθηκε ο Γρηγόρης Λαμπράκης ή όταν δολοφονήθηκε στην Πάτρα ο αριστερός εκπαιδευτικός Νίκος Τεμπονέρας από στελέχη του κόμματος… Δεν υπήρχε – βλέπετε – τότε ο Νίκος Δένδιας και ο Σαμαράς για να χαρακτηρίσουν την Ν.Δ. ως εγκληματική οργάνωση και να στείλουν στην φυλακή τους δράστες και το κόμμα.”

Συμπληρώνουμε. Όχι μόνον δεν εδιώχθησαν βουλευτές της Ν.Δ. ή της ΕΡΕ, ενώ στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταδικάστηκαν ΟΛΟΙ σαν διευθυντές ή μέλη μιας φανταστικής “εγκληματικής οργανώσεως”, αλλά επί πλέον βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ήταν και συνήγοροι υπερασπίσεως των κατηγορούμενων για την δολοφονία Τεμπονέρα.

Η ουσία είναι ότι η Νέα Δημοκρατία γνώριζε με μετρήσεις συγκεκριμένες ότι χάνει ψήφους από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και για αυτό προχώρησε σε αυτήν την πρωτοφανή πολιτική δίωξη και σκευωρία. 

Exit mobile version