Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεργασίες αναγνωστών

ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΙ’ ΟΧΤΡΟΙ,
ΚΙ’ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ…

Κ.Παλαμά “Γύριζε”
Καλές οι εκλογές αλλά μην ξεχνάμε και την ….Πανδημία !! (εκεί έχη πολύ χρήμα για πολλούς )
Από την ειδησεογραφία μάθαμε πρόσφατα ότι κάποια λαλίστατη κυρία ,απο τους ….” ειδικούς “,( υπάρχουν ακόμα αυτοί;; πληρώνονται;;) είπε ότι ο Π.Ο.Υ. προειδοποίησε οτι ….ένας καινούργιος Ιός , άγνωστος ,που δέν έχη ταυτοποιηθή , αλλά με 70/100 θνησιμότητα ετοιμάζεται να ..” χτυπήση ” την ανθρωπότητα!!

Απορώ! Πώς διάβολο γνωρίζουν τί θα κάνη ένας  ΑΓΝΩΣΤΟΣ “Ιός” και τι θνησιμότητα θα έχη ;;;(!!!!!)
Ο Ηλίας ο βαρκάρης , ο Μιχάλης ο καροτσέρης, ο Τάκης ο ψαράς και η Αφροδίτη η ματρόνα γνωστού μπορδέλου , όλοι ΥΠΑΡΚΤΑ πρόσωπα στο λιμάνι της Πάτρας του 1950 , θα έλεγαν εν χορώ και επί λέξει:: “”Σάς δουλεύουνε ρε μαλάκες! Αυτοί οι πούστηδες ετοιμάζουνε  κάποιο καινούργιο μικρόβιο να σας το χύσουνε στή μούρη και μετράνε πώς θα το πάρετε””!!!
Αλήθεια! Ποιούς συμφέρει ένα παγκόσμιο κλείσιμο , όπως από καιρό σχεδιάζει ο Π.Ο.Υ. ο οποίος θελη να νομοθετεί κυριολεκτικά και οι κυβερνησεις να υπακούνε!!(;;;)
Ποιά κυβέρνηση θα υπήκουε πρώτη;;
Γιατί τα διαδίδουν αυτά τώρα;;
Ας δούμε μιά άποψη απο την ΙΣΤΟΡΊΑ!
Η Αικατερίνη των Μεδίκων , βασίλισσα της Γαλλίας σύζυγος , μητέρα  και πεθερά αρκετών βασιλέων , συγχρόνως δέ σπουδαία  διπλωμάτις και… φοβερή δηλητηριάστρια(!!! ), έλεγε::”” ΑΝ ΘΕΛΗΣ ΝΑ ΠΆΡΗΣ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ , ΔΙΆΔΩΣΈ ΤΑ! ΑΝ ΠΕΡΆΣΟΥΝ ΑΠΑΡΑΤΉΡΗΤΑ ΕΦΆΡΜΟΣΈ ΤΑ , ΑΛΛΟΙΏΣ ΠΕΣ ΌΤΙ ΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΎΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΊ ΣΟΥ!!!””!
Μάλλον εμπρός σε μια τέτοια δοκιμή βρισκόμαστε!! Θα δούμε που θα μας βγάλη , πιθανώς σε νέους διαγωνισμούς βλακείας μεταξύ ειδικών !!
Είναι δυσκολώτατο να γίνη η παραμικρή πρόβλεψη για το πώς θα είναι η Ελλάδα σε τέσσερα χρόνια! Πολύ περισσότερο σε  δέκα!
Για μιά ακόμη φορά οι ελληνόφωνοι απέδειξαν την ικανότητά τους να λησμονούν τα πάντα ,  ο, τι κι άν τους κάνης!! Αχρηστες οι γραφικές συγκεντρώσεις  γιά το επι μακρόν διατυμπανιζόμενον “έγκλημα των τεμπών” !  Γιά το οποίο αληθινοί υπευθυνοι είναι εκείνοι που δέ θα τιμωρηθούν ΠΟΤΈ !!! (Βρήτε ποιοί είναι!!)  Πλήρης αδιαφορία  για ΟΛΟΥΣ τους κινδύνους που απειλούν το Εθνος! ΟΤούρκοι δίπλα , ακονίζουν τα γιαταγάνια , εδώ ξυνόμαστε!!! Οι τηλεοράσεις λιβανίζουν συνεχώς πολλούς άχρηστους, επικίνδυνους ή απλά , γελοίους!!
Το εκλογικό παράδοξο που βιώσαμε μονο στο ελλαδιστάν θα μπορούσε να συμβή…
Βλέπουμε σποραδικές κοκορομαχίες μεταξύ πολιτικάντηδων , των οποίων τά κόμματα συμφωνούν απόλυτα σε όλα τα “εθνικά θέματα” .Γι αυτό και δέν αναφέρθηκε τίποτα γι αυτά στον , συνεχιζόμενο , “προεκλογικό αγώνα” που φυσικά εμας τούς χρυσαυγίτες μας κάνη να γελάμε και συχνά να αηδιάζουμε , όταν δέν μας προκαλεί …νύστα !!!
Εκείνο που είναι εξοργιστικό , είναι η διαπίστωσις οτι αυτά που είχε ειπή η τότε πρόεδρος της βουλής , πρίν πολλά χρόνια , κατά τήν ορκωμοσία του Κάρολου Παπούλια , περί περιορισμού της Εθνικής Κυριαρχίας δείχνουν να επιβεβαιώνονται απόλυτα!!!!
Ο χρόνος περνάη προβατάκια!!! Όποιον καί να ψηφίσετε το ίδιο είναι !! Αμερικανοσιωνιστές θα σας κυβερνάνε!!! Όταν και εάν ξυπνήσετε μάλλον θα είναι αργά για σάς!
ΕΜΕΊΣ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ!!!
ΕΔΩ ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ!!!
Κώστας Παπαδημητρίου
Exit mobile version