Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιμένουν για προεδρία Τραμπ οι ρεπουμπλικάνοι – Για κίνδυνο δολοφονίας του μιλάνε οι ρώσσοι

Επιμένουν για προεδρία Τραμπ οι ρεπουμπλικάνοι – Για κίνδυνο δολοφονίας του μιλάνε οι ρώσσοι

Σύμφωνα με επίσημες έρευνες των εταιρειών δημοσκοπήσεων το 60% των ρεπουμπλικάνων ψηφοφόρων, των οποίων η συντριπτική πλειοψηφία είναι λευκοί, θέλουν να είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ και μόνο ένα 25% προτιμά τον κυβερνήτη της Φλόριντα Ρον Ντεσάντις, ο οποίος επίσης είναι συντηρητικός κι έχει σταθεί στο πλευρό του Τραμπ στις επιθέσεις που έχει δεχθεί από τα ΜΜΕ και το βαθύ κράτος των ΗΠΑ. 

Από την πλευρά τους οι ολιγάρχες των ΗΠΑ, οι οποίοι ελέγχουν την οικονομική ζωή και τα ΜΜΕ προσπαθούν να στηρίξουν με κάθε τρόπο την μαριονέτα Μπάιντεν, ο οποίος έχει οδηγήσει τις ΗΠΑ σε επικίνδυνα μονοπάτια και ήδη έγινε γνωστό ότι η Ρωσία μετέφερε πυρηνικά όπλα στην Λευκορωσία.

Όλα αυτά ενώ η προπαγάνδα κατά του Τραμπ και οι δικαστικές εκκρεμότητες, τις οποίες του έχουν δημιουργήσει δικαστές με αριστερή δημοκρατική ταυτότητα δεν αποκλείουν να του απαγορευτεί η συμμετοχή στις εκλογές και αυτό σίγουρα θα διχάσει επικίνδυνα τον αμερικανικό λαό. Παρήγορο είναι πάντως ότι στην χώρα όπου η προπαγάνδα οργιάζει απέτυχαν οι μηχανισμοί της να υποτάξουν τον λαό σύμφωνα με τις επιθυμίες τους.

Exit mobile version