Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ουάου! Επιτέλους, οι «πατριώται»… συνασπίστηκαν!

Φοβερό!! Επιτέλους, οι «πατριώται»… συνασπίστηκαν!

Μέχρι το 2019, που ήταν ισχυρή η Χρυσή Αυγή, οι… Χατζηαβάτηδες του λεγόμενου «πατριωτικού χώρου» (που ούτε «πατριωτικός» είναι, ούτε «χώρος»…), ήταν… αλλού κι ούτε περνούσε απ’ το μυαλό τους να παραστήσουν τους πονηρούς «ακροδεξιούς» πολιτευτές.

Μόλις το σύστημα έθεσε εκτός βουλής την Χρυσή Αυγή, άρχισαν να εμφανίζονται δειλά-δειλά. Κι όταν άνοιξαν οι φυλακές για τους εθνικιστές, οι Χατζηαβάτηδες αμολήθηκαν προς άγραν αφελών, για να καλύψουν το «κενό», σχηματίζοντας σωρεία «πατριωτικών» κομμάτων-σφραγίδων! Κάμποσοι εξ’ αυτών εμφανίστηκαν στις εκλογές της 21ης Μαΐου, αλλά… ατύχησαν. Αλλά, μπρος στην προοπτική της μάσας, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, οπότε είπαν να δοκιμάσουν ξανά την τύχη τους!

Εν τέλει, εχθές, εννέα εξ’ αυτών… συνασπίστηκαν κατά τα πρότυπα των… συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ και σχημάτισαν τον «Πατριωτικό Συνασπισμό».

Επικεφαλής του οποίου ετέθη ένας μεγαλοεργολάβος δημοσίων έργων, που στα… 86 του χρόνια (δηλαδή, πάνω στο… άνθος της ηλικίας του…) αποφάσισε να μπει… μπροστάρης στον αγώνα για την παρτίδα. Συγνώμη, για την πατρίδα, ήθελα να γράψω.

Από κοντά και… πιθαμιάρης πρώην βουλευτής της Νουδούλας, που το 2018 φωτογραφιζόταν μ’ έναν επετειακό «Ριζοσπάστη» αγκαλιά κι έγραφε στον λογαριασμό του στο Facebook: «αυτή είναι η μόνη αξιοπρεπής πατριωτική επιλογή σου στην Ελλάδα του 2018», που το 2019 τσίριζε υστερικά στα τηλεπαράθυρα «θέλω να δω μαύρο εύζωνα» και το 2020 ήταν ο μόνος βουλευτής απ’ τους 300 που ζητούσε με άρθρο του στην «Καθημερινή» απ’ τον Κούλη να προχωρήσει στην νομοθετική καθιέρωση του γάμου των ομοφύλων.

Το 2022, άρχισε να το παίζει σφόδρα… αντικομμουνιστής, στην πορεία κάπου ξέφυγε και το… παράκανε, με αποτέλεσμα να τον «σουτάρει» η Νουδούλα. Ωστόσο, την επομένη της διαγραφής του δήλωνε πως «η κυβέρνηση εξακολουθεί να έχει 158 βουλευτές. Εγώ θα ψηφίζω όλα τα νομοσχέδια»! Τώρα θέλει κι αυτός να ρίξει το «καθεστώς Μητσοτάκη»!

Έτερος Καππαδόκης, ένας τύπος που προ ετών φωτογραφιζόταν περιχαρής με τον… Τσίπρα και τώρα φωτογραφίζεται –ομοίως περιχαρής- με «μετανάστες» εξ’ Αφρικής.

Τον… θίασο συμπληρώνουν έτεροι επίδοξοι… εθνοσωτήρες, που τα ποσοστά τους στις πρόσφατες εκλογές άρχιζαν από… μηδέν.

Επειδή δε, μηδέν επί μηδέν κάνει μηδέν, ούτε τούτη τη φορά πρόκειται να… σώσουν την Ελλάδα. Αλλά, που θα πάει, θα τη… σώσουν!

A.B.

Exit mobile version