Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γνησία Συνέχεια του Αρχαίου Γένους και ΟΧΙ ένα “πολιτιστικό χωνευτήρι” οι Έλληνες

Γνησία Συνέχεια του Αρχαίου Γένους και ΟΧΙ ένα “πολιτιστικό χωνευτήρι” οι Έλληνες

Επιμελής, συντονισμένη και ιδιαιτέρως προβεβλημένη είναι η προσπάθεια που καταβάλλεται από ημεδαπούς και αλλοδαπούς “καθηγητές” και “διανοουμένους” να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει Ελληνική Φυλή η με άλλα λόγια ότι δεν υπάρχει Γνήσια Φυλετική Συνέχεια του Νεώτερου Ελληνισμού από τον Αρχαίο. Αντίθετοι σ’ αυτήν την προσπάθεια στέκονται δύο κατηγορίες απόψεων και διανοουμένων, που και οι δύο εθνικά σκεπτόμενες επιχειρούν να ανατρέψουν το μεγάλο αυτό ψέμμα. Η πρώτη κατηγορία, στο πλευρό της οποίας ανεπιφυλάκτως τάσσεται η “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”, πιστεύει (ΠΟΛΥ ΟΡΘΑ!) ότι οι σημερινοί Έλληνες είναι απόγονοι των Ελλήνων με βιολογικό τρόπο και ότι υπάρχει μια αναμφισβήτητος ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ!

Περιττό να πούμε ότι η άποψη αυτή θεωρείται από το μαρξιστικό και το φιλελεύθερο “πολιτιστικό” κατεστημένο …ρατσιστική και για τον λόγο αυτό δεν ακούγεται και πολύ ή μάλλον δεν ακούγεται καθόλου. Για μας, για να ξεκαθαρίσουμε κατ’ αρχάς την θέση μας η έννοια ΕΘΝΟΣ δεν έχει καμμία σημασία εάν δεν περιέχει σαν απαραίτητη προϋπόθεση και όχι μόνο προϋπόθεση, αλλά και ΟΥΣΙΑ και ΠΥΡΗΝΑ, το βιολογικό γεγονός της ΦΥΛΗΣ.

Δεν πιστεύουμε σε Έθνη επίπλαστα βασισμένα σε Κοινωνικά ή άλλης μορφής συμβόλαια, όπως αίφνης οι Αμερικανοί, οι Αυστραλοί ή οι Βραζιλιάνοι, αλλά πιστεύουμε σε Έθνη – Φυλές ή Φύλα, όπως η Φύση και στην συνέχεια η Ιστορία σοφά εποίησε. Και για να γίνουμε πλέον συγκεκριμένοι: Πιστεύουμε ότι το Γένος των Ελλήνων αποτελεί Γνησία Συνέχεια του Αρχαίου Γένους και ΟΧΙ ένα “πολιτιστικό χωνευτήρι” κοινών ηθών, εθίμων και γλώσσας.

Exit mobile version