Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η προαναγγελία φίμωσης των μη αρεστών στους «μεγάλους συμμάχους» ΜΜΕ και οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής

Η προαναγγελία φίμωσης των μη αρεστών στους «μεγάλους συμμάχους» ΜΜΕ και οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής

Σε μια πολύ περίεργη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που επιδέχεται πολλών ερμηνειών, προχώρησε μόνιμος διπλωματικός υπάλληλος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του υπουργείου Εξωτερικών και στέλεχος της Νουδούλας, που συμμετέχει και στην Επιτροπή Εξωτερικής Πολιτικής του κόμματος, ονόματι Βασίλειος Σιταράς.

Κατ’ αρχάς, να τονίσουμε ότι ο εν λόγω εκφράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πρωτοφανές μίσος κατά της Ρωσσίας, την οποία χαρακτηρίζει «αυτοκρατορία του κακού», «ένα “βορειοκορεάτικου τύπου” καθεστώς που δεν έχει θέση στην οικογένεια των πολιτισμένων εθνών της Ευρώπης»«το μεγαλύτερο κράτος – παρίας στον κόσμο» κ.τ.λ.

Στην επίμαχη ανάρτησή του, υποστηρίζει ότι «βασικό μέλημα της κυβέρνησης που θα προκύψει μετά τις 25/6, είναι να κλείσει όλες τις ελληνικές ιστοσελίδες οι οποίες πραγματοποιούν στυγνή φιλορωσική προπαγάνδα, γιατί αποτελούν απειλή για την εθνική ασφάλεια».

Στην ουσία πρόκειται περί προαναγγελίας κλεισίματος ιστοσελίδων που δεν είναι αρεστές στο καθεστώς Μητσοτάκη, αλλά και στον «ξένο παράγοντα»! Και βέβαια, ως «φιλορωσσική προπαγάνδα», μπορεί να εκληφθεί αυθαιρέτως από τους επίδοξους λογοκριτές, που θα ενδυθούν τον μανδύα του… «προστάτη της εθνικής ασφάλειας», οτιδήποτε δεν είναι αρεστό στους… φίλους μας τους Αμερικάνους!

Η φίμωση των μη αρεστών στους «μεγάλους συμμάχους» ΜΜΕ, είναι φυσικό επακόλουθο των πρωτοφανών αποκλεισμών, διώξεων, απαγορεύσεων και φυλακίσεων, που υπέστη το μόνο μη αρεστό στον «ξένο παράγοντα» κόμμα, δηλαδή η Χρυσή Αυγή!

Για όσους ξεχνιούνται, θυμίζουμε ότι κάθε επίσκεψη επιφανούς παράγοντα του γνωστού «λόμπι» των ΗΠΑ στο προτεκτοράτο Ελλαδιστάν, συνοδευόταν από δημόσιες «συστάσεις» για αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από την πολιτική ζωή του προτεκτοράτου, με όλα τα μέσα!

Θυμίζουμε επίσης, ότι –σύμφωνα με ρεπορτάζ ανταποκριτή ελληνικών ΜΜΕ στην Ουάσινγκτον- κατά την επίσκεψη του κατοχικού πρωθυπουργού Σαμαρά στις ΗΠΑ, τον Αύγουστο του 2013 (έναν μήνα πριν από την έναρξη του «πογκρόμ» κατά της Χρυσής Αυγής…), ένα από τα βασικά ζητήματα που συζητήθηκαν με τον τότε «πλανητάρχη», ήταν η πάταξη της Χρυσής Αυγής:

«Το θέμα της ναζιστικής Χ.Α. χαρακτηρίζεται πολύ ευαίσθητο, καθώς παρουσιάζει επικίνδυνη αντιαμερικανική και αντισημιτική συμπεριφορά. Οι γραφειοκράτες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς τη δράση της και διατηρούν συνεργασία με το Εβραϊκό Λόμπι, τους Ελληνοαμερικανούς και την Αθήνα για την αντιμετώπισή της».

Τα συμπεράσματα, δικά σας!

 

Α.Β.

Exit mobile version