Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ουδέν περί του λαθρομεταναστευτικού προβλήματος!

Ουδέν περί του λαθρομεταναστευτικού προβλήματος!

Δεν είναι μόνο τα εθνικά θέματα που απουσιάζουν παντελώς απ’ την προεκλογική αντιπαράθεση των κομμάτων, είναι και το λαθρο-μεταναστευτικό ζήτημα! Το οποίο, δεν το «ακουμπάνε» ούτε τα κόμματα που αυτοχαρακτηρίζονται «πατριωτικά».

Κατά τα άλλα, ένας-ένας συστημικός πολιτικός «αρχηγός», χωρίς αντίλογο, δίνει τα «διαπιστευτήριά» του στην Νέα Τάξη Πραγμάτων («Νέα Επανεκκίνηση» στις μέρες μας…), που προωθεί μανιωδώς την αντικατάσταση πληθυσμών στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.

Έτσι, μετά τον Μητσοτάκη της «δημιουργικής κυψέλης ενσωμάτωσης» και τον Τσίπρα των «ανοιχτών συνόρων», ο πρόεδρος του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ («γιδοβοσκός», για κάποιους άσπονδους συντρόφους του…), είπε τα εξής σε λόγο του: «Να πούμε και την άλλη αλήθεια. Έχει ανάγκη η χώρα μετανάστες! Στην Κρήτη, την Πελοπόννησο, την Μακεδονία, τη Θεσσαλία. Τα δέντρα σαπίζουν και οι καρποί. Δεν υπάρχουν εργάτες γης. Δεν έχουμε χρέος να υπάρχουν προγράμματα να έρχονται άνθρωποι εδώ να εργάζονται;” 

Το φοβερό δε, είναι ότι όλα αυτά τα ξεστόμισε στην ακριτική Χίο, οι κάτοικοι της οποίας, τα τελευταία χρόνια, υποφέρουν από την λαθρομετανάστευση!  

Εύλογο ερώτημα: γιατί άραγε δεν είναι στην προεκλογική «ατζέντα» το μέγα πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης; Προφανώς, διότι αυτή τη φορά λείπει το αντίπαλον δέος του συστήματος, δηλαδή η Χρυσή Αυγή!

 

A.B.

Exit mobile version