Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανθρώπινα τέρατα με μικροτσίπ made in USA

Ανθρώπινα τέρατα με μικροτσίπ made in USA

Όταν έγραφε ο Ιούλιος Βερν το από τη Γη στη Σελήνη όλοι πίστευαν ότι πρόκειται περί επιστημονικής φαντασίας! Όλοι σήμερα γνωρίζουμε ότι έγινε πραγματικότητα. Ένα μυθιστόρημα ιδιαίτερα ενδιαφέρον με βαθύ περιεχόμενο είναι ο Φρανγκεστάιν, όπου από τμήματα νεκρών ανθρώπων ένας επιστήμονας δημιουργεί ένα αλλόκοτο πλάσμα.

Όπως έγινε γνωστό άδεια διενέργειας για την πρώτη κλινική δοκιμή σε ανθρώπους έλαβε από τον αρμόδιο ρυθμιστικό φορέα των ΗΠΑ η Νeuralink, η εταιρεία εγκεφαλικών εμφυτευμάτων του Ελον Μασκ.

Ήδη η τεχνολογία αυτή ευρίσκεται σε εξέλιξη από το 2016 και έχει εμφυτευτεί μικροτσίπ σε πίθηκο, ο οποίος μπορεί να παίζει βιντεοπαιχνίδια και να πληκτρολογεί λέξεις σε οθόνη. Μιλάμε ότι οι άνθρωποι αυτοί που προχωρούν προς αυτήν την κατεύθυνση και έχουν σκοπό να επεκτείνουν μάλιστα αυτήν την τεχνολογία στο σύνολο σχεδόν των ανθρώπων, παίζουν τον ρόλο του Θεού και συντελούν κυριολεκτικά μία ύβρι, η οποία δεν μπορεί παρά να έχει συνέπειες. 

Αυτό που είναι το πλέον σημαντικό είναι ότι επίσημα το κράτος των ΗΠΑ έδωσε την άδεια για να γίνονται αυτά τα πειράματα για την κατασκευή ανθρωπόμορφων τεράτων! 

Είναι βέβαιον ότι για μία ακόμη φορά οι μαθητευόμενοι μάγοι που θέλουν να παίξουν τον ρόλο του Θεού θα αποτύχουν. Το γεγονός πάντως ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έδωσε την άδεια να προχωρήσουν αυτά τα πειράματα για τα οποία μάλιστα άμεσα ενδιαφέρεται και το υπουργείο εθνικής αμύνης των ΗΠΑ, για να χρησιμοποιήσει πλάσματα αυτού του είδους για πολεμικούς σκοπούς, λέει πολλά. Επίσης, μη ξεχνάμε ότι όλη αυτή η ιστορία για εμφύτευση μικροτσίπ σε ανθρώπους έχει καταγγελθεί εδώ και χρόνια από κύκλους οι οποίοι είναι ενάντια στην παγκοσμιοποίηση τους οποίους τα ΜΜΕ έσπευσαν να κατηγορήσουν ούτε λίγο ούτε πολύ σαν σύνωμοσιολόγους και τρελλούς. 

Exit mobile version