Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στρίβειν δια των νησίδων του Έβρου!

Στρίβειν δια των νησίδων του Έβρου!

Ενώ η Νουδούλα πουλάει παραμύθι στο πόπολο με φράχτες στον Έβρο και με «απροσπέλαστα» σύνορα, μια νέα «φάμπρικα» έχουν βρει οι λαθροδιακινητές για να γεμίζουν τη χώρα με παράνομους μετανάστες.

Πιο συγκεκριμένα, αντί να επιχειρούν να περάσουν τους παράνομους μετανάστες από το ποτάμι και να τους αποβιβάσουν στην ελληνική πλευρά, τους παρατάνε σε μια νησίδα στην περιοχή Πυθίου Διδυμοτείχου και οι ελληνικές αρχές τους «διασώζουν». Βέβαια, αυτό το «διασώζουν» είναι σχήμα λόγου, διότι ούτε κινδυνεύουν από κάτι στη νησίδα, ούτε εγκλωβισμένοι είναι, απλώς γίνεται η περισυλλογή τους.  

Τελευταία «φουρνιά» ήταν 91 παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι, αφού «διασώθηκαν», μεταφέρθηκαν με τουριστικά λεωφορεία στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) Φυλακίου Έβρου, για να κάνουν αίτηση για άσυλο και να μείνουν για πάντα στην Ελλάδα!

Ενδεικτικό είναι ότι πρόκειται για την τρίτη κατά σειράν «διάσωση» απ’ την ίδια νησίδα, μέσα σε λίγες μόνο ημέρες. Και προφανώς δε θα είναι η τελευταία, διότι εφόσον τρεις συνεχόμενες φορές τους «διασώζει» και τους μαζεύει το ελληνικό κράτος, έχει δημιουργηθεί «προηγούμενο» και σίγουρα οι λαθροδιακινητές θα φέρνουν συνεχώς κι άλλους.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, το μεγάλο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης – αντικατάστασης πληθυσμών δεν υπάρχει καν στην προεκλογική αντιπαράθεση των κομμάτων, ενώ ακόμα και τα αυτοαποκαλούμενα «πατριωτικά» κόμματα αποφεύγουν επιμελώς να θίξουν το θέμα! Τυχαίο; Δε νομίζουμε!

Exit mobile version