Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το μεγάλο μας τσίρκο ή η γελοιοποίηση της Εθνικής Παρατάξεως!

Το μεγάλο μας τσίρκο ή η γελοιοποίηση της Εθνικής Παρατάξεως!

«Στο καφενείον η Ελλάς, ο σαλτιμπάγκος πουλά τα νούμερα φτηνά, δραχμή τα ακροβατικά.

Οι αλυσίδες δωρεάν, το πήδημα θανάτου δυο δραχμές, το πήδημα θανάτου δυο δραχμές

χωρίς σχοινιά.

Περάστε κόσμε, περάστε κόσμε, περάστε κόσμε, περάστε κόσμε! 

Ασώματος η κεφαλή, περάστε κόσμε, την βρήκαμε στην Αφρική, καπνίζει πίνει και πονά,

τρελαίνεται για μουσική, χορεύει με τα μάτια δυο δραχμές, χορεύει με τα μάτια δυο δραχμές, ποιος θα τη δει;

Περάστε κόσμε, περάστε κόσμε, περάστε κόσμε, περάστε κόσμε!

(Το καφενείον “η Ελλάς”) 

Στα δεκάδες χρόνια της παρουσίας της Χρυσής Αυγής στην ενεργό πολιτική ζωή, εξωκοινοβουλευτικής και κοινοβουλευτικής, το Κίνημα είχε κατηγορηθεί για ότι μπορεί να φανταστεί ανθρώπου νους. Αλλά, ποτέ μα ποτέ δεν είχε κατηγορηθεί για έλλειψη σοβαρότητας και ποτέ δεν είχε αντιμετωπιστεί από τους αντιπάλους ως μια φαιδρή κατάσταση. Ποτέ δεν είχε γελοιοποιηθεί!

Μόλις η Χρυσή Αυγή ετέθη –με μεθοδεύσεις του συστήματος- εκτός βουλής και όταν ο Αρχηγός και τα ηγετικά της στελέχη οδηγήθηκαν στις φυλακές, εμφανίστηκαν στην πολιτική «πιάτσα» δεκάδες τσαρλατάνοι, παλιάτσοι, πολιτικά αποτυχημένοι, θαυματοποιοί και γελωτοποιοί, ημίτρελοι και λαμόγια της πολιτικής (και όχι μόνον…), που ίδρυσαν διάφορα «πατριωτικά» κομματίδια, γιατί μυρίστηκαν πολιτικό κενό, το οποίο φιλοδοξούσαν να καλύψουν. Κοινώς, «είδαν φως και μπήκαν»! Τα κομματίδια αυτά, είναι πηγή άφθονης ψυχαγωγίας, με τα καμώματα των ηγετίσκων τους!

Με αποτέλεσμα, να γελοιοποιείται ο χώρος της Εθνικής Παρατάξεως – με τον οποίο, ουδεμία σχέση έχουν τα κομματίδια – σφραγίδες και οι ηγετίσκοι τους.

Έτσι, με αφορμή την ξαφνική αποχώρηση κομματιδίου από τον… Συνασπισμό του υπέργηρου μεγαλοεργολάβου δημοσίων έργων και την ανακοίνωση της συμπόρευσής του με το κόμμα του κ. Κηραλοιφόπουλου, καθεστωτικό ΜΜΕ παρατήρησε τα εξής, με εμφανή διάθεση… καζούρας: «Η ιστορία πάντως έχει δείξει ότι σε προεκλογικές περιόδους τα ακροδεξιά κομματίδια τείνουν να εμφανίζονται, να διασπώνται, να μεταπηδούν, να εξαφανίζονται και να επανεμφανίζονται με ταχύτητα αστραπής».

Συστήνουμε λίγη υπομονή στους αγνούς Έλληνες πατριώτες. Το «μεγάλο πανηγύρι» των εκλογών θα τελειώσει σε λιγότερο από 20 μέρες και μετά ο κάθε κατεργάρης θα υποχρεωθεί να πάει στον πάγκο του!

 

Α.Β.

Exit mobile version