Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έρχεται λένε οι απατεώνες του ΠΟΥ νέα θανατηφόρα ασθένεια, που είναι όμως άγνωστη!

Έρχεται λένε οι απατεώνες του ΠΟΥ νέα θανατηφόρα ασθένεια, που είναι όμως άγνωστη!

Μπορεί να ζήσει η Ελλάδα χωρίς την κυρία Παγώνη; Μάλλον όχι! Γιατί από την στιγμή που εξαφανίστηκε ο καθηγητής Τσιόδρας και κάποιοι άλλοι καθηγητές που κατάλαβαν ότι γίνονται συνεχώς ρεζίλι, παρ΄ όλο το γεγονός ότι απεκλείσθη από τα ψηφοδέλτια που έλεγαν ότι επιθυμούσε να είναι η κυρία Παγώνη, δεν υπήρχε άλλη λύση από αυτήν για την προπαγάνδα του τρόμου. 

Φαίνεται πως  ο covid δεν ήταν αρκετός για το reset της παγκόσμιας οικονομίας και ετοιμάζουν κάτι άλλο προφανώς σε κάποια υπόγεια εργαστήρια βιολογικών όπλων. 

Όπως έγινε γνωστό σήμα κινδύνου κρούει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για την εμφάνιση νέας θανατηφόρας πανδημίας, ο οποίος σε συνέδριο στη Γενεύη πρόκειται να ενημερώσει σχετικά τις χώρες ώστε αυτές να πάρουν άμεσα μέτρα και να προετοιμάσουν το σύστημα υγείας τους. Η Ματίνα Παγώνη, τόνισε ότι σύμφωνα με τον ΠΟΥ πρόκειται για έναν ιό ο οποίος θα είναι κατά 70% θανατηφόρος.

«Συγκριτικά ο κορωνοϊός θεωρείται μια ήπια νόσος, είπε χαρακτηριστικά η κ. Παγώνη στον ΣΚΑΪ.”

Η Ματίνα Παγώνη, σημείωσε ακόμα πως δεν υπάρχουν προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες για τον ιό, καθώς πρόκειται για μια άγνωστη νόσο.

Η κυρία Πάγωνη πράγματι θα πρέπει να διεκδικήσει το νόμπελ της ιατρικής, αφού για μία ΑΓΝΩΣΤΗ ΝΟΣΟ όπως η ίδια λέει γνωρίζει πριν αυτή εμφανιστεί ότι θα είναι πιο θανατηφόρα από τον κορονοϊό. Πως τα γνωρίζει όλα αυτά αφού είναι άγνωστη η νόσος και ο ιός; 

Exit mobile version