Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο «οδικός χάρτης» του Μητσοτάκη οδηγεί στην Χάγη, με τη συμφωνία όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων!

Ο «οδικός χάρτης» του Μητσοτάκη οδηγεί στην Χάγη, με τη συμφωνία όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων!

Είναι κοινό μυστικό, πως οι… φίλοι μας οι Αμερικάνοι έχουν δεσμεύσει αρκετό καιρό πριν τους αρχηγούς των δύο βασικών πυλώνων του κατεστημένου, ώστε όποιος εκ των δύο γίνει πρωθυπουργός, να οδηγήσει τις ελληνο-τουρκικές διαφορές (στην ουσία πρόκειται για τις μονομερείς τουρκικές διεκδικήσεις!) στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Λέγεται, ότι οριστικά «ο κύβος ερρίφθη» κατά την επίσκεψη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Άντονυ Μπλίνκεν σε Τουρκία και Ελλάδα, στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου. Θυμίζουμε, ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του εκείνης, ο Μπλίνκεν δεν συναντήθηκε μόνο με τον Μητσοτάκη, αλλά και με τον Τσίπρα!

Μάλιστα, λένε οι «κακές γλώσσες», ότι οι Αμερικανοί έχουν εξασφαλίσει –κάτω απ’ το τραπέζι- την συναίνεση όλων των κομμάτων της βουλής, κι αυτό σίγουρα έχει βάση, καθώς όλα ανεξαιρέτως τα κοινοβουλευτικά κόμματα τηρούν «σιγήν ιχθύος» για τα εθνικά θέματα, σ’ ολόκληρη την προεκλογική περίοδο! Κάτι που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία των εκλογικών αναμετρήσεων στην Ελλάδα, όπου συνήθως παρατηρείται πλειοδοσία «πατριωτισμού»!

Βέβαια, τώρα έχουν προηγηθεί οι εκλογές της 21ης Μαΐου και ο νικητής των προσεχών εκλογών θα είναι σίγουρα ο Μητσοτάκης.

Ο οποίος, μιλώντας στην ΕΡΤ το βράδυ της Τρίτης, έδωσε μια πρόγευση των όσων θα επακολουθήσουν, εκφράζοντας την επιθυμία του να δει το συντομότερο τον Ερντογάν Πασά: «Σίγουρα αυτή θα είναι η πρόθεσή μου εφόσον εμπιστευθεί ο ελληνικός λαός. Έχω ήδη πει δημόσια ότι θα ήθελα μια συνάντηση με τον πρόεδρο Ερντογάν. Θα έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε μαζί στο Βίλνιους της Λιθουανίας για να επαναπροσδιορίσουμε τον οδικό χάρτη στον οποίο μπορούμε κατά την άποψή μου να κινηθούμε για τους επόμενους μήνες».

Προφανώς, ο «οδικός χάρτης» του Μητσοτάκη οδηγεί κατευθείαν στην Χάγη, όπου με μαθηματική ακρίβεια θα ακρωτηριαστεί η Ελλάς!

Καταλάβατε τώρα, γιατί έπρεπε οπωσδήποτε να τεθεί το 2019 εκτός βουλής και το 2023 εκτός εκλογών η Χρυσή Αυγή, το μόνο κόμμα που θα αποτελούσε «παραφωνία» στις συμπεφωνημένες «λύσεις» και θα αντιστεκόταν δυναμικά στο ξεπούλημα της Ελλάδας;

 

Α.Β.

Exit mobile version