Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σημεία και τέρατα με τους λαθρομετανάστες στον Έβρο. Στο κόλπο και Έλληνες αστυνομικοί και συνοριοφύλακες…

Σημεία και τέρατα με τους λαθρομετανάστες στον Έβρο. Στο κόλπο και Έλληνες αστυνομικοί και συνοριοφύλακες…

Ήταν πρωί της 1ης Φεβρουαρίου όταν ένας Αρχιφύλακας της Ελληνικής Αστυνομίας από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου επικοινώνησε με δουλέμπορο που μεταφέρει λαθρομετανάστες από την Τουρκία στην Ελλάδα και τον ενημέρωσε ότι το απόγευμα της ίδιας ημέρας ομάδα λαθρομεταναστών θα επιχειρούσε να περάσει τα ελληνοτουρκικά σύνορα στην περιοχή Ψαθάδες. Ακόμη ο ίδιος σε συνεργασία με άλλους συνοριοφύλακες και αστυνομικούς ζήτησε από το Τμήμα Ελέγχου καμερών να απομακρύνουν από την περιοχή των Ψαθάδων τα στελέχη του Frontex και του στρατού ξηράς που είχαν περιοπολία, παραπλανώντας τους ότι δεν χρειάζεται να πάνε γιατί δεν υπάρχει κινητικότητα στην περιοχή! 

Όλα αυτά υπάρχουν σε επίσημες αναφορές και έχει σχηματιστεί δικογραφία εναντίον πέντε αστυνομικών οι οποίοι είχαν καθήκον να φυλάνε τα σύνορα και αυτοί έκαναν το ακριβώς αντίθετο με το αζημίωτο φυσικά… 

Αυτό που φοβόντουσαν όπως προκύπτει από τις υποκλαπήσες συνομιλίες τους, είναι ότι ο Στρατός τους χαλάει την δουλειά! Έχει ιδιαίτερη σημασία να αναφερθεί ότι την περίοδο 2018 – 2019 κατά την οποία κυβερνούσε την χώρα ο ΣΥΡΙΖΑ οι τρεις από τους πέντε συλληφθέντες υπηρετούσαν στο κλιμάκιο της ΕΥΠ του Διδυμοτείχου. Στην συνέχεια μετατέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη, αλλά επέστρεψαν στο Διδυμότειχο στα τέλη του ’19 για να συνεχίσουν το παράνομο έργο τους.

Χαρακτηριστική είναι η συνομιλία στις 23 Μαρτίου του Αρχιφύλακα, ο οποίος λέει “Μην ανακατευτεί ο Στρατός και μας το χαλάσει. Ας περάσουν οι μετανάστες και να καθίσουν στο σημείο το ελληνικό και θα σου πω ότι πέρασαν κι ας ασχοληθεί μετά ο Στρατός, μετά δεν έχουμε πρόβλημα”.     

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Στρατός πρέπει να είναι πανταχού παρών στην φύλαξη των συνόρων όπως είχε προτείνει με νομοσχέδιό της η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην Βουλή, πόσο μάλλον που η Τουρκία έχει ξεκινήσει το σχέδιό της να αφήνει σε νησάκια του ποταμού Έβρου λαθρομετανάστες κι αυτοί ενώ είναι σε τουρκικό έδαφος το ξενόδουλο ελλαδικό κράτος τους μαζεύει και τους φέρνει στην Ελλάδα αντί να τους επιστρέψει στην Τουρκία! Ήδη έχουν περάσει τις τελευταίες ημέρες αρκετές εκατοντάδες από αυτούς, αλλά η Νέα Δημοκρατία θριαμβολογεί ότι έλυσε το πρόβλημα λαθρομετανάστες. 

Exit mobile version