Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΘΝΙΚΗ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Ή ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Ζούμε στον καιρό τής απόλυτης παρακμής. Οι νεοταξικές δυνάμεις τής παγκοσμιοποίησης επιβάλλουν την απόλυτη ερήμωση τού εθνικού κράτους με την ισοπέδωση όλων των παραδοσιακών δομών και ηθών ανάπτυξης και διαιώνισης αυτού. Το Κράτος όμως δεν έχει καμία απολύτως αξία και κανένα απολύτως λόγο ύπαρξης αν δεν υπηρετεί τις Αξίες τού Έθνους και την διαιώνιση τής Φυλής.

 

Η ψυχή τού Ελληνικού Κράτους είναι η Ελληνική Φυλή και ο στρατηγικός σκοπός του είναι η ανάπτυξη και η ισχύς τού συγκροτημένου Ελληνικού Έθνους με την διαφύλαξη τού χαρακτήρα του που συγκροτούν οι Παραδόσεις του. Τότε και μόνον τότε το Ελληνικό Έθνος θα σχηματίσει ασφαλές κράτος και θα προάγει τον πολιτισμό του σαν άλλοτε, στους χρόνους τής Κοσμοκρατορίας τής Αλεξανδρινής και τής Βυζαντινής. Ομοίως τότε και μόνον τότε το σκλαβωμένο στον σιωνιστικό νεοταξισμό, τούς βαρβάρους γείτονές του και τούς ψευτορωμιούς πολιτικούς του Ελληνικό Έθνος θα γενεί και πάλι Αληθινή Ελλάς σπάζοντας οριστικά τα δεσμά ατιμωτικής σκλαβιάς.

 

Η ύπαρξη των περιόδων παρακμής σε κάποια συγκυριακή στιγμή τού ιστορικού χρόνου μπορεί να θεωρηθεί φυσιολογική φθορά κοπώσεως, ενδεχομένως ένεκα τής υπάρξεως ακόμη και ανίκανων ηγεσιών. Όταν όμως αυτή η παρακμή παγιώνεται, αυτό οφείλεται όχι στο σφάλμα αλλά στην εγκληματικότητα τής καταλήψεως τής πολιτικής ηγεσίας τού λαού από τούς εχθρούς τού Έθνους που καμώνονται τούς Έλληνες όντας προδότες ψευτορωμιοί. Αυτό λοιπόν συμβαίνει με τον Ελληνικό λαό μέσα από στημένες δήθεν οικονομικές, εκλογικές και αλλού είδους θεσμικές εκφράσεις με τις οποίες έχει παραδώσει τις ελευθερίες του στους εχθρούς τής Ελληνικής Φυλής, τούς προαιώνιους σιωνιστές εχθρούς Θεού και Ανθρώπου που ζητούν τον αφανισμό του όταν σε όλα τα δήθεν ελεύθερα έθνη ακολουθείται ανάλογη διαδικασία στην οδό για την εγκατάσταση τής τυραννικής, αντεθνικής και αντίχριστης παγκοσμιοποίησης.

 

Σε αυτήν ακριβώς την διαδικασία οι καταστροφείς τού Ελληνικού Πολιτισμού και τού Εθνικού Κράτους βάλλουν και προσβάλλουν ευθέως την θεμελιακή δομή και συγκρότηση τής Πατρίδος, τής Ορθοδοξίας και τής Οικογένειας. Στον τελευταίο καιρό τής απόλυτης παρακμής παρουσιάζονται στην κυριολεξία και ακριβώς όπως μάς είπαν οι Άγιοι προφήτες τής Ορθοδοξίας μας τα παράλογα για λογικά και τα αφύσικα για φυσικά. Ένας από τούς βασικούς σκοπούς των νεοταξιτών είναι η νομιμοποίηση τής ομοφυλοφιλίας με την παρουσίαση αντίστοιχων προκλητικών απαιτήσεων είτε σε σχολικά προγράμματα είτε σε θρησκευτικές εκδηλώσεις ψευτορθόδοξων οικουμενιστών και πάντα με το ψευτορωμέικο να επιδιώκει την δήθεν κανονικοποίηση τής ομοφυλοφιλίας. Οι νεοταξίτες εφιάλτες μιλάνε ανοικτά για γάμους και τεκνοθεσίες κίναιδων.

 

Η Ελληνική Οικογένεια παράλληλα δοκιμάζεται από την κατακρήμνιση γενικά των Αξιών, την καλπάζουσα φτώχεια των νοικοκυριών, την ανεργία των νέων Ελλήνων που φεύγουν στο εξωτερικό και την δημογραφική αφαίμαξη. Όλως τυχαία τάχα μου τα οικονομικά μέτρα που πάρθηκαν λόγω των μνημονίων, λόγω των δήθεν υγειονομικών μέτρων, λόγω των κάθε λογής τεχνητών και πλαστών δήθεν εθνικών χρεών έρχονται στους ίδιους χρόνους τής σήψης να ρημάξουν τη ζωή τού Ελληνισμού μας.

 

Οι Ελληνικές παραγωγικές μονάδες διαλύονται, οι πολυεθνικές εταιρίες καταλαμβάνουν με τα προϊόντα τους την αγορά εργασίας και οι οικονομικές συναλλαγές γίνονται με διεθνή νομίσματα που τώρα αντικαθίστανται από διεθνείς ψηφιακές και τραπεζικές πάντα συναλλαγές. Κι όλα αυτά όταν επιταχύνεται διεθνώς και τάχα μου τυχαία η μεθόδευση μιας παγκόσμιας χρεοκοπίας. Ο δε γνωστός διεθνής οικονομικός οργανισμός ΟΟΣΑ μάς λέει κάτι που ήδη ζούμε, ότι η Ελλάς μας στον τομέα τής οικονομικής ανάπτυξης είναι ανύπαρκτη.

 

Στην υπόθεση τής λαθρομετανάστευσης οι ψευτορωμιοί έχουν φτάσει στο σημείο να δίδουν την Ελληνική ιθαγένεια σε αντίθεση με τον ορισμό τής εθνικής καταγωγής σε παράνομους μετανάστες, με τις αποφάσεις στα χέρια τού ελληνόφωνου σιωνισμού, με υπουργικό πλέον και κάθε είδους προσωπείο. Και μέσα σε αυτόν τον αληθινό ορυμαγδό φτάσαμε στο σημείο να χάνεται η ζωή μιας νεαρής εγκύου Ελληνίδας και τού εμβρύου της μέσα στα πλαίσια ενός διαλυμένου συστήματος υγείας. Αυτό το ψευτορωμέικο, αυτό το μη ελληνικό κράτος θέλει να κάνει εκλογές για να αποκτήσει μια μη Ελληνική κυβέρνηση αυξημένης αυτοδυναμίας για να προσδεθεί απροκάλυπτα στην σιωνιστική παγκοσμιοποίηση.

 

Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, ήρθε η ώρα να κατακτήσουμε την Αληθινή λευτεριά, να αναστήσουμε την Αληθινή Ελλάδα μας. Η Αληθινή Ελλάδα μας θα αναστηθεί από τούς Αληθινούς Έλληνες. Και οι Αληθινοί Έλληνες διαθέτουν ταυτόχρονα Πίστη στο Θεό, Ελληνικό Αίμα και Ελληνική Εθνική Συνείδηση. Ο Αληθινός Έλληνας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος και λατρεύει την Ελληνική Οικογένεια. Την Ελληνική Οικογένεια δημιουργούν ως άξιοι Μαχητές και γονείς γνήσιων Ελλήνων ο Έλλην και η Ελληνίδα, ο Άνδρας και η Γυναίκα που δημιούργησε ο Πατέρας μας Θεός ως τα μόνα φύλα.

 

Η Ελληνίδα Γη με τούς γεωφυσικούς της πόρους θα αναπτυχθεί και θα αποδώσει τούς πλουτοπαραγωγικούς της πόρους στον Ελληνισμό που είναι ο μόνος νόμιμος ιδιοκτήτης της. Και Εθνικός Φρουρός τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας είναι ο Εθνικός Στρατός. Αλλά για να σηκώσουμε το ανάστημα τής Αληθινής Ελλάδος πρέπει να συντρίψουμε το ψευτορωμέικο.

 

Να πάρει Ολότελα το κράτος στα χέρια του το Ενωμένο Ελληνικό Έθνος. Και Ενωμένο Ελληνικό Έθνος σημαίνει Λαϊκός Εθνικισμός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Πιστός Ελληνισμός και Εθνικός Στρατός. Όλοι οι Αληθινοί Έλληνες Ενωμένοι και με τον ίδιο εθνικό στρατηγικό σκοπό για μια μεγαλύτερη και ισχυρότερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες.

 

 

Exit mobile version