Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το «συνταγματικό τόξο»… μπερδεύτηκε με το «ουράνιο τόξο» των «ΛΟΑΤΚΙ» στην πλατεία Κοτζιά 

Το «συνταγματικό τόξο»… μπερδεύτηκε με το «ουράνιο τόξο» των «ΛΟΑΤΚΙ» στην πλατεία Κοτζιά 

Με την παρουσία εκπροσώπων σχεδόν απ’ όλο το λεγόμενο «συνταγματικό τόξο», διεξήχθη το φετινό Athens Pride, στην πλατεία Κοτζιά.

Ακολούθησε η γνωστή καρναβαλικού τύπου πορεία στη βουλή, μετ’ επιστροφής στην πλατεία Κοτζιά.

Ο μόνος πολιτικός αρχηγός που έδωσε το παρών ήταν ο Τσίπρας, ο οποίος συναντήθηκε μάλιστα με τον πρεσβευτή των ΗΠΑ και αντάλλαξαν… φιλοφρονήσεις.

Παρόντες ήταν επίσης και οι μισοί τουλάχιστον βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ… Απ’ την Νουδούλα, το δυναμικό παρών έδωσαν ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης (ο οποίος προηγουμένως είχε φροντίσει να «ντύσει» το δημαρχείο στην πλατεία Κοτζιά με τα χρώματα του ουράνιου τόξου), η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Ειρήνη Αγαπηδάκη, ο Καιρίδης και οι γνωστοί Πατέλης και Γιατρομανωλάκης.

Από την κλεφτο-πασοκαρία παρευρέθη μόνον ο Παύλος Χρηστίδης, ενώ εμφανίστηκαν αντιπροσωπείες από το κόμμα της Κωνσταντοπούλου και το ΜΕΡΑ 25.

Ο Κούλης Μητσοτάκης μπορεί να απουσίασε, αλλά ήταν… ωσεί παρών, καθώς έστειλε μήνυμα μ’ ένα βίντεο των 55 δευτερολέπτων που ανέβασε στο TikTok, όπου καυχήθηκε για τα… επιτεύγματα της κυβέρνησής του υπέρ των λεγόμενων «ΛΟΑΤΚΙ», υποσχόμενος ακόμα περισσότερα στη νέα τετραετία που θα κυβερνήσει!

(ΥΓ): Οι… μοντέρνοι «εθνικοπατριώτες», που φιλοδοξούν να… εξευρωπαΐσουν τον «χώρο», δε φάνηκαν στο φετινό Athens Pride, λόγω… ανωτέρας βίας. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες μας, μετέφεραν στους διοργανωτές ότι θα παραστούν στο επόμενο Athens Pride, με εκπροσώπηση στο πιο… υψηλό επίπεδο. Ίδωμεν…

  Α.Β.

Exit mobile version