Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΡΟΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΠΡΟΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Με την ευκαιρεία της παρέλαση «υπερηφάνειας» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην Αθήνα από την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, (στην οποία παρήλασαν από τον Τσίπρα μέχρι τον Μπακογιάννη, αλλά και πάρα πολλά στελέχη από όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου),ο Κυριάκος μέσω τουΐτερ διαφήμισε τις 20 δράσεις που έχει αναλάβει η ΝουΔούλα υπέρ της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, μία εκ των οποίων είναι και η επιδότηση θέσεων εργασίας για τα άτομα της κοινότητας.
Έλληνες άνεργοι νέοι: λάβετε σοβαρά υπ´όψιν τις δηλώσεις αυτές, και αν δεν  βρίσκετε δουλειά, δηλώστε GAY και τότε ο Κυριάκος θα σταθεί δίπλα σας.
Και προσοχή: Να μην βγεί ποτέ από τα χείλη σας η λέξη Εθνικισμός, γιατί είναι απαγορευμένη λέξη.
Έχετε πολλές άλλες επιλογές, που είναι και της μόδας, όπως: ΛΟΑΤΚΙκισμός, (είναι η προτεινόμενη σύγχρονη ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ του Ελληνισμού), και ακόμη: πολυπολιτισμός, διεθνισμός, παγκοσμιοποιησμός, κομμουνισμός, εκπουστισμός και εξευτελισμός.

ΥΓ. Να σημειωθεί ότι η παρέλαση «υπερηφάνειας» γίνεται κάθε χρόνο υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, της ΕΡΤ, και την συμμετοχή του γραφείο του Ευρωκοινοβουλίου, της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και ακόμη με την συμμετοχή υψηλών εκπροσώπων των κομμάτων του «δημοκρατικού τόξου» !!

Νικόλαος  Η. Σκαντζός

Exit mobile version