Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αλλαγή σκυτάλης στα… ευαγή Ιδρύματα Σόρος – Από τον πατέρα στον γιό!

Αλλαγή σκυτάλης στα… ευαγή Ιδρύματα Σόρος – Από τον πατέρα στον γιό!

Την σκυτάλη της αυτοκρατορίας του σκότους παρέδωσε ο διαβόητος Τζορτζ Σόρος στον 37χρονο γιο του Αλεξάντερ Σόρος.

Ο σιωνιστής Τζορτζ Σόρος, 92 ετών πλέον, γνωστό κοράκι της διεθνούς κερδοσκοπίας (καταστρέφοντας οικονομίες ολόκληρων κρατών εν μία νυκτί!), άρχισε στην δεκαετία του 1980 την δημιουργία δικτύου «ιδρυμάτων» (Open society foundations” ή OSF), τα οποία χρησιμοποιούσε για να διεισδύσει στην πολιτική και την οικονομία των κρατών του κόσμου, με διάφορα προσχήματα, όπως τα «δικαιώματα των μειονοτήτων», τις «μεταρρυθμίσεις στην οικονομία και την δικαιοσύνη», την «ελευθερία της έκφρασης» και άλλα πομπώδη.
Ο γιός και διάδοχός του, Αλεξάντερ Σόρος, εξελέγη πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου των ιδρυμάτων τον Δεκέμβριο και έκτοτε διευθύνει τις πολιτικές δραστηριότητές του δικτύου που έχουν συγκεντρωθεί στο «super PAC», ένα σχήμα που χορηγεί πόρους στις προεκλογικές εκστρατείες υποψηφίων πολιτικών – υπάκουων στην αυτοκρατορία του σκότους και τους σκοπούς της.

Πραγματοποίησε δε, την πρώτη του εμφάνιση ως το νέο «μεγάλο αφεντικό», στην Wall Street Journal, υποσχόμενος ότι θα είναι «πιο πολιτικός» από τον πατέρα του. Εννοώντας, πως θα είναι πιο αδίσταχτος και πιο παρεμβατικός!

Μάλιστα, έθεσε ως πρώτο στόχο του την αποτροπή της επανεκλογής του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, το 2024!

Δήλωσε επίσης, πως υπό την ηγεσία του, η OSF θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο, ήτοι στην υποστήριξη των δημοκρατικών και πολιτικών προσώπων της αμερικανικής αριστεράς, και ότι θα προσθέσει κι άλλους στόχους, όπως η υπεράσπιση των αμβλώσεων και της «ισότητας των φύλων».
Ας ευχηθούμε, ο Θεός να φυλάει τον κόσμο απ’ αυτόν τον παγκόσμιο Σατανά!

(ΥΓ): Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο μόνος Ευρωπαίος Ηγέτης που πέταξε έξω από την χώρα του τα «Ιδρύματα» του Σόρος, ήταν ο Εθνικός Κυβερνήτης της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν! Ο οποίος, αμέσως μετά την έξωση των Δούρειων Ίππων του Σόρος απ’ την Ουγγαρία, αντιμετώπισε σύσσωμη την αντιπολίτευση, που… ως εκ θαύματος σχημάτισε ενιαίο 6κομματικό ψηφοδέλτιο, και την συνέτριψε!

  Α.Β.

Exit mobile version