Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προς “εθνικόφρονες” δήθεν θρησκευόμενους και Ορθόδοξους…

Προς “εθνικόφρονες” δήθεν θρησκευόμενους και Ορθόδοξους…

Υπάρχει μία κατηγορία ψηφοφόρων, η οποία πράγματι επαληθεύει πλήρως το ουαί ημίν Φαρισαίοι υποκριτές. Είναι κάποιοι “κύριοι” με μουστακάκι, που πηγαίνουν καθημερινά στις Εκκλησίες και κάνουν μεγάλους σταυρούς και μετάνοιες, αλλά η Πίστη τους είναι σαθρή γιατί δεν κάνουν το προφανές, αυτό που δίδαξε προπαντός ο Χριστός, δηλαδή να σταθούν ενάντια στην άθεη εξουσία! 

Είναι αυτοί, όχι όλοι βέβαια, γιατί ανάμεσά τους υπάρχουν και καλοί πατριώτες, οι οποίοι σέρνονται πίσω από την Νέα Δημοκρατία και λησμονούν τα πλήγματα τα οποία προκάλεσε στην Πίστη των Ελλήνων η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αποδεχόμενη την διάλυση ουσιαστικά της ελληνικής οικογένειας, επαινώντας κάθε τι ανήθικο, το οποίο είναι ενάντια στην Χριστιανική Πίστη. Ξεχνούν ότι η Νέα Δημοκρατία στο όνομα της περίφημης νεοτερικότητας κτύπησε κάθε τι το οποίο εκπροσωπούσε την παραδοσιακή ελληνική οικογένεια, ότι έκλεισε τις Εκκλησίες στο όνομα μίας δήθεν επιδημίας την ίδια στιγμή που επέτρεπε αντιφασιστικές συγκεντρώσεις όπως η συγκέντρωση του Εφετείου της 20ης Οκτωβρίου 2020 για την καταδίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και κάθε είδους φιέστες. Στις περιπτώσεις αυτές ο κορονοϊός ήταν ακίνδυνος, ενώ ήταν επικίνδυνος για αυτούς με την Θεία Κοινωνία και με τον Επιτάφιο… 

Οι ίδιοι μάλιστα παριστάνουν ότι είναι ευαίσθητοι για τα εθνικά θέματα και δεν λένε λέξη, δεν διαμαρτύρονται για την άδικη φυλάκιση του Έλληνα Δήμαρχου της Χιμάρας, για την κατάλυση της εθνικής μας κυριαρχίας στο Αιγαίο, για την αποδοχή της συμφωνίας των Πρεσπών όλα τα ξεχνάνε… Πως λοιπόν να  μην τους ταιριάζει το υποκριτές Φαρισαίοι; Στο ερώτημα “ή Θεόν ή μαμμωνάν” είναι βέβαιον ότι ακολουθούν τους μαμμωνάδες της λέσχης Μπίλντενμπεργκ και των πρακτόρων της νέας Βαβυλώνας των ΗΠΑ. Απόλυτα φυσικό ότι γύρισαν την πλάτη στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η ησυχία τους και το θέατρο που παίζουν με την ατέλειωτη υποκρισία τους. 

Exit mobile version