Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τ.Σόρος: Επίθεση στην Κριμαία – Καταστρέψτε την γέφυρα τώρα που δεν έχει πόσιμο νερό

Τ.Σόρος: Επίθεση στην Κριμαία – Καταστρέψτε την γέφυρα τώρα που δεν έχει πόσιμο νερό

Ζητάει την διάλυση της Ρωσίας«Είναι ευκαιρία να καταστραφεί για πάντα» δηλώνει

Το ποιος έχει δίκιο στις διαμάχες οι οποίες επικίνδυνα κλιμακώνονται σε ολόκληρο τον κόσμο μπορεί εύκολα κανείς να το αντιληφθεί εξετάζοντας την γνώμη επί του θέματος του Σόρος, του Κίσσιγνκερ και άλλων σχετικών δήθεν “σοφών”, οι οποίοι έχουν σαν σκοπό την παγκοσμιοποίηση, δηλαδή την καταστροφή κατ’ ουσίαν του ανθρώπινου πολιτισμού και της εθνικής ταυτότητας των λαών. 

Η καταστροφή του φράγματος στην Χερσώνα δείχνει καθαρά η δήλωση του Τζωρτζ Σόρος ότι έγινε από τους Ουκρανούς αφού αυτοί ωφελούνται και τους καλεί μάλιστα να κάνουν ένα βήμα παραπάνω και να καταδικάσουν σε θάνατο από δίψα, από έλλειψη νερού εκατομμύρια Ρώσων της Κριμαίας. 

Συγκεκριμένα με άρθρο του στην γνωστή ιστοσελίδα Project Syndicate ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Τζορτζ Σόρος ζήτησε επίθεση στην ρωσική Κριμαία αδιαφορώντας παντελώς εάν αυτό προκαλέσει μία παγκόσμια σύρραξη καθώς θεωρείται βέβαιο πως η Ρωσία θα χρησιμοποιούσε τακτικά πυρηνικά όπλα σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Μάλιστα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η χερσόνησος δεν διαθέτει δικό της πόσιμο νερό και συνεπώς πρέπει να καταστραφεί η γέφυρα καθώς από εκεί θα γίνεται αποκλειστικά η τροφοδοσία της, μετά την καταστροφή του φράγματος της Καχκόβκα, ώστε να αναγκαστεί ο τοπικός ρωσικός πληθυσμός να αποκηρύξει την Μόσχα!

Συμπέρασμα σαφές όποιος πιστεύει στις δυνάμεις του καλού αυτού του κόσμου πρέπει να στέκεται αντίθετα με αυτά που πιστεύει ο κάθε Σόρος, ο οποίος Σόρος είναι αυτός που πρώτος ζήτησε πριν ακόμη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπει στην βουλή να τεθεί εκτός νόμου.

Exit mobile version