Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μιχαλολιάκος και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας των Συντακτών

Μιχαλολιάκος και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας των Συντακτών

Όσο και εάν προσπαθούν με την συνωμοσία της σιωπής και την μνήμη θανάτου κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, την ίδια στιγμή κατά την οποία προβάλουν ανύπαρκτες και γραφικές καταστάσεις, παρ’ όλη την δολοφονία χαρακτήρα εναντίον του ιδρυτή του Κινήματός μας συναγωνιστή Μιχαλολιάκου, την ίδια στιγμή που αποκρύπτουν σημεία και τέρατα για διάφορους “πατριώτες” της πλάκας, δεν μπορούν παρά να τους ξεφύγει η αλήθεια όταν βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Τους είναι πιο βολικό να μην αναφέρονται καν οι λέξεις Μιχαλολιάκος και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την ίδια στιγμή όμως άνετα προβάλλουν γυρολόγους των κομμάτων, που χάνεις τον λογαριασμό εάν μετρήσεις τα κόμματα απ’ όπου έχουν περάσει. Για έναν εξ αυτών διαβάσαμε ότι ήταν στο ΠΑΣΟΚ, μετά πήγε στην Νέα Δημοκρατία, μετά στο ΛΑ.Ο.Σ. του Καρατζαφέρη, στην συνέχεια στην Ένωση Κεντρώων του Λεβέντη, ενώ πολιτεύτηκε σε δημοτικό συνδυασμό και με τους ΑΝΕΛ και σήμερα παριστάνει τον “πατριώτη”.

Έτσι λοιπόν, το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας των Συντακτών σήμερα, είχε υπότιτλο σχετικά με την δήλωση του κυβερνητικού εκπρόσωπου Σκέρτσου ότι “ΣΕ ΡΟΛΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ο Άκης Σκέρτσος ζητεί πιστοποιητικά εθνικής νομιμοφροσύνης”.

Αλήθεια υπάρχει στην ελληνική πολιτική ζωή “ρόλος Μιχαλολιάκου;”, αφού ο Μιχαλολιάκος μας λένε ότι δεν υπάρχει… Πόσο περισσότερο χούντα και τυραννία μπορεί να γίνει ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η πολιτική στην χώρα μας και βεβαίως τα ΜΜΕ;!

Καθόλου τυχαίο ότι την δήλωση Σκέρτσου, η οποία είναι ότι “Αν θέλουν να έχουν τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών πρέπει να στηρίξουν βουλευτές που υποστηρίζουν την ελληνική εθνική πολιτική” καταγγέλλει ο γνωστός υβριστής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Παντελής Μπουκάλας στην “δεξιά” “Καθημερινή”, που στηρίζει την Ν.Δ.

Όλα αυτά όχι για το Έθνος και την Πατρίδα, αλλά για μια βουλευτική έδρα! Γιατί εάν έπαιρνε την έδρα η Νέα Δημοκρατία δεν θα υπήρχε πρόβλημα με το τι ψηφίζουν οι μουσουλμάνοι… Εδώ δεν υπήρχε το 1977 όταν με την Εθνική Παράταξη των παππούδων των μπατριωτών είχε εκλεγεί βουλευτής ο Χασάν Ιμάμογλου. 

Η αναφορά και το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας των Συντακτών έχει άμεση σχέση με το γεγονός ότι με εντολή του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής στην ορκωμοσία των μουσουλμάνων βουλευτών στην Βουλή οι βουλευτές του εθνικιστικού κινήματος εις ένδειξιν διαμαρτυρίας για την στάση τους δεν εγείροντο όρθιοι. 

Exit mobile version