Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Να ξανανοίξουμε την Τρούμπα μας προτείνει ο ναύαρχος Τζέιμς Σταυρίδης;

Να ξανανοίξουμε την Τρούμπα μας προτείνει ο ναύαρχος Τζέιμς Σταυρίδης;

Δηλώσεις έκανε ο ναύαρχος Τζέιμς Σταυρίδης πρώην ανώτατος διοικητής των δυνάμεων του ΝΑΤΟ και μη σας ξεγελά το ελληνικό του όνομα όλοι αυτοί οι τύποι είναι πρώτα αμερικάνοι και Έλληνες μόνο για κανένα σουβλάκι και μουσακά… Μη ξεχνάτε την περίπτωση του Στήβεν Λάλας (που ήταν εξαίρεση και ήταν Έλληνας 100%), που τον αναθεμάτιζαν όλοι οι “σπουδαίοι” του ελληνοαμερικανικού λόμπυ και όταν αποφυλακίστηκε και ήταν υπό περιορισμό στις ΗΠΑ, εάν δεν τον βοηθούσε ένας φτωχός Έλληνας βιοπαλαιστής που είχε πιτσαρία θα πείναγε στην κυριολεξία. 

Στην συνέντευξή του ο ναύαρχος Σταυρίδης λέει ότι η καλύτερη πολιτική για την Ελλάδα είναι απλώς να παρακολουθεί τις τουρκικές ενέργειες τους επόμενους μήνες. Ό,τι προκλήσεις και να δεχθούμε, λοιπόν, απλά να τις παρακολουθούμε, μας λέει ο ναύαρχος, ο οποίος τονίζει ότι ο Ερντογάν πρόκειται να ευθυγραμμιστεί με την αμερικανική πολιτική και δεν έχει αντίρρηση να πάρει καινούργια και να αναβαθμίσει τα παλιά F-16. Λέει και κάτι άλλο όμως ο ναύαρχος και σας μεταφέρουμε αυτολεξεί τα λεγόμενά του:

“Το αμερικανικό ναυτικό είχε πλοία σταθμευμένα στον Πειραιά και ήταν ένας πολύ δημοφιλής λιμένας βάσης για όλα τα στελέχη, ακόμη και τους απλούς ναύτες”.

Γιατί ήταν δημοφιλής; Όπως λέει ο ναύαρχος Τζέιμς; Γιατί μέχρι το 1967, αφού η “κακή” 21η Απριλίου τα έκλεισε, υπήρχαν τα μπορντέλα και τα στριπτιζάδικα της Τρούμπας… Αυτήν την εποχή αναπολεί ο ναύαρχος Σταυρίδης, που βλέπουμε και στην παλαιά ελληνική ταινία “Καλώς μας ήλθε το δολάριο”, να ξανά ανοίξουμε την Τρούμπα θέλει;  

Exit mobile version