Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τι δουλειά έχει Τουρκικό Προξενείο στην Θράκη που υπάρχει Θρησκευτική και όχι Εθνική μειονότητα;

omilitis-vouli-fwtografies

Μεγάλο θέμα των τελευταίων ημερών η αναφορά στην Θρησκευτική «Μουσουλμανική» μειονότητα ως Εθνική « Τουρκική» από τους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά δεν έχασαν χρόνο για προεκλογική προβολή οι Νεοδημοκράτες που το παίζουν υπερασπιστές τη «Πόλης».
Τα κίνητρα των νεοδημοκρατών δεν είναι Εθνικά αλλά εκλογικά, δεν έχουν για συγκυριακούς λόγους την στήριξη του προξενείου Κομοτηνής και έτσι θυμήθηκαν τον δήθεν αντεθνικό του ρόλο.

Από το 2013 ο Λαϊκός Σύνδεσμος και ο Νίκος Μιχαλολιάκος επισήμαναν τον ύποπτο ρόλο κάποιον βουλευτών και μάλιστα ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής απαίτησε από τους μειονοτικούς βουλευτές «να κάνουν μια δήλωση, να πουν ότι δεν είναι μητέρα πατρίδα τους η Τουρκία», γιατί «όσο λένε ότι είναι μητέρα πατρίδα τους η Τουρκία, για εμάς παράνομα βρίσκονται και μέσα σε αυτό εδώ το Κοινοβούλιο».

Ακολούθησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Αρτέμιος Ματθαιόπουλος ο οποίος κατήγγειλε την αντεθνική δράση του προξενείου και την Δήλωση πίστης και υποταγής βουλευτών και πολιτευτών της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα με φωτογραφικά ντοκουμέντα που παραδόθηκαν στην Βουλή.

Το αποτέλεσμα των καταγγελιών ήταν διοικητικά πρόστιμα και ποινικές διώξεις από την Κυβέρνηση Σαμαρά στους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή!

Τώρα τα ΜΜΕ εκθειάζουν την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στα λεγόμενα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ενώ ταυτόχρονα έχει τον Οικονόμου βουλευτή της, ο οποίος υπερασπιζόταν τους μουσουλμάνους που αρνούνταν να δηλώσουν πως δεν θεωρούν μητέρα Πατρίδα την Τουρκία μέσα στην ελληνική βουλή, μαζί με τον Βούτση, τον Φίλη κλπ.

Επίσης ξεχνάνε πως με αυτούς τους μουσουλμάνους βουλευτές-πολιτευτές έβγαιναν φωτογραφίες υπουργοί του Σαμαρά. Το κυριότερο όμως είναι πως ακόμα και τώρα θέλουν απλά να έχουν οι ίδιοι την εύνοια του Τουρκικού προξενείου και όχι να οριοθετήσουν την ύποπτη δράση του για να μην αναφέρω την υποχρεωτική εκμάθηση στα σχολεία της Τουρκικής γλώσσας ακόμα και σε Πομάκους που ποτέ δεν την μιλούσαν !

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος έκανε δεκάδες ερωτήσεις στην βουλή και ομιλίες σχετικά με την αντεθνική δράση του Τουρκικού προξενείου που ενοχλεί ακόμα και τους ίδιου τους μουσουλμάνους στην Θράκη που έχουν ελληνική εθνική συνείδηση και έκανε δράσεις και πορείες στην Κομοτηνή για να δείξει την αντίθεση της ΌΧΙ απλά στην δράση του προξενείου αλλά στην ίδια την ύπαρξη του προξενείου της Τουρκίας σε μια περιοχή που έχει ΜΟΝΟ θρησκευτική μειονότητα.

Χατζησάββας Χρήστος
Exit mobile version