Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρέμουν την υποψηφιότητα Τραμπ το 2024 – Νέα δίωξη εναντίον του!

Τρέμουν την υποψηφιότητα Τραμπ το 2024 – Νέα δίωξη εναντίον του!

 

Νέα δίωξη ασκήθηκε κατά του Ντόναλντ Τραμπ με σκοπό τον αποκλεισμό του από τις εκλογές του 2024. Όλα αυτά τα κατευθύνουν φανατικοί λίμπεραλ και ισχυροί παράγοντες τους γνωστού λόμπυ. Στην τελευταία περίπτωση κατηγορείται για κακοδιαχείριση διαβαθμισμένων κρατικών εγγράφων τον Ιανουάριο του 2021. 

Θυμίζουμε την υπόθεση τον Αυγούστου του 2022 με μία γκανγκστερική επιχείρηση εισβάλουν στην βίλα του στην Φλόριντα και κατασχέτουν 13.000 έγγραφα από τα οποία μόλις 100 αποδείχθηκε πως ήταν εμπιστευτικά. Μιλάμε για ένα ελάχιστο ποσοστό από τα έγγραφα για λιγότερο από το 1% των εγγράφων τα οποία ασφαλώς και το πιο πιθανό είναι να μη γνώριζε ο Τραμπ ότι ήταν εμπιστευτικά και σε όλες τις περιπτώσεις βεβαίως μη ξεχνάμε ότι υπήρξε πρόεδρος των ΗΠΑ και φυσικό ήταν να διαχειρίζεται χιλιάδες τέτοια έγγραφα και δεν τα είχε στην βίλα του για να κάνει ασφαλώς κατασκοπεία. 

Ο Τζο Μπάιντεν, που πραγματικά δεν ξέρει τι του γίνεται, δήλωσε ότι δεν έχει καμία ευθύνη για την ποινική δίωξη και ότι δεν ξέρει για το θέμα. Από την άλλη πλευρά, μεγάλη είναι η συσπείρωση στο ρεπουμπλικανικό κόμμα, αφού και ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον Ντε Σάντις, ο οποίος θα διεκδικήσει το χρίσμα του υποψηφίου προέδρου, δήλωσε ότι επί χρόνια βλέπουμε μία άνιση εφαρμογή του νόμου με κριτήρια πολιτικά. 

Και στο δημοκρατικό κόμμα όμως, δεν είναι και τόσο ρόδινα τα πράγματα για τους εκπροσώπους του deep state, που θέλουν την εξόντωση του Τραμπ, αφού μεγάλες πιθανότητες για να είναι υποψήφιος πρόεδρος των δημοκρατικών έχει ο Ρόμπερτ Κέννεντυ σφοδρός πολέμιος των εμβολίων και της παγκοσμιοποίησης.

Exit mobile version