Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στην Πύλο σπεύδει να υποδεχθεί τους λαθρομετανάστες η πρόεδρος Σακελλαροπούλου 

Στην Πύλο σπεύδει να υποδεχθεί τους λαθρομετανάστες η πρόεδρος Σακελλαροπούλου 

Από Έβρο, Κρήτη και στο Μεσηνιακό κόλπο ακόμη εκατοντάδες βγαίνουν οι λαθρομετανάστες και οι πολιτικάντηδες της Ν.Δ. μας λένε ότι έχουν κλείσει τα σύνορα! Τραγικά θύματα των αδίστακτων δουλεμπόρων, που βάζουν σε σαπιοκάραβα τους λαθρομετανάστες, δεκάδες οι νεκροί στο Μεσηνιακό κόλπο. Πως έφθασαν στον Μεσηνιακό Κόλπο διασχίζοντας ολόκληρο το Αιγαίο χωρίς να πάρει κανένας είδηση αποδεικνύει την ανυπαρξία μηχανισμών ελέγχου του χρεοκοπημένου ελληνικού κράτους παρ’ όλη την προπαγάνδα των καναλιών. 

Με λεωφορεία μεταφέρονται στο Ηράκλειο, οι 80 λαθρομετανάστες που εντοπίστηκαν στις δυόμισι ώρα τη νύχτα της Τετάρτης, στα ανοιχτά των Καλών Λιμένων, ενώ επέβαιναν σε ιστιοφόρο που ενημέρωσαν ότι είχε υποστεί μηχανική βλάβη.

Οι μετανάστες, ανάμεσα τους 17 γυναίκες και 12 παιδιά, προέρχονται, μεταξύ άλλων, από τη Συρία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν και την Παλαιστίνη.

Συναγερμός μετά από ναυάγιο που σημειώθηκε ανοιχτά της Πύλου, με τις απώλειες ζωών να αυξάνονται όσο περνά η ώρα, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως το σκάφος μετέφερε πάνω από 400 ανθρώπους. Οι λαθρομετανάστες ήταν από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, τη Συρία και την Παλαιστίνη.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μαρτυρίες, ενώ το πλοίο έπλεε με απόλυτη μπουνάτσα, ξαφνικά υπήρξε ένας κλυδωνισμός αριστερά και μετά δεξιά και ακολούθησε η βύθιση του αλιευτικού.

Οι διασωθέντες μεταφέρονται στην Καλαμάτα, όπου μετέβη εκτάκτως ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.

Όπως μεταδίδει από την Πύλο ο απεσταλμένος του ΣΚΑΪ, στην Καλαμάτα μεταβαίνει και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Exit mobile version