Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Που είσαι Καντάφι…

Που είσαι Καντάφι…

Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρχε μια όαση ασφάλειας και ευημερίας στην Βόρειο Αφρική. Ήταν η Λιβύη του συνταγματάρχη Καντάφι! Τον οποίον, σιωνιστές κι Αμερικάνοι αποκαλούσαν «τύραννο» και «δικτάτορα», επειδή δεν υποτασσόταν στα κελεύσματά τους!

Πάντα η Λιβύη, που βρισκόταν απέναντι απ’ την Ευρώπη, ήταν πόλος έλξης υποψήφιων παράνομων μεταναστών, απ’ την Αφρική και την Ασία.

Όμως, όταν κυβερνούσε την Λιβύη ο Καντάφι, είχε κάνει ειδικές συμφωνίες με ευρωπαϊκές κυβερνήσεις –και κυρίως με την Ιταλία του προσφάτως αποθανόντα μεγάλου ηγέτη Σίλβιο Μπερλουσκόνι- να αποτρέπει την αναχώρηση δουλεμπορικών πλοιαρίων για την Ευρώπη.

Όλα αυτά μέχρι το 2011, που οι μαριονέτες των Αμερικανοσιωνιστών κατάφεραν να ανατρέψουν και να δολοφονήσουν τον Καντάφι, μετατρέποντας την χώρα του σε παράδεισο κάθε λογής συμμοριών!

Όλα αυτά τα χρόνια, οι διάφοροι ληστοσυμμορίτες που διαδέχτηκαν τον Καντάφι και λυμαίνονται την χώρα, με την ανοχή των «μεγάλων αφεντικών» της γης, είναι πίσω από το οργανωμένο δουλεμπόριο προς την Ευρώπη, με σαπιοκάραβα! Εξυπηρετώντας –με το αζημίωτο!- τα σχέδια της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» για  αντικατάσταση των πληθυσμών της Γηραιάς Ηπείρου.

Ένα τέτοιο σαπιοκάραβο ξεκίνησε τις προηγούμενες ημέρες απ’ την Κυρηναϊκή και βυθίστηκε χθες στ’ ανοιχτά της Πύλου, σπέρνοντας τον θάνατο και την καταστροφή…

A.B.

Exit mobile version