Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΕΡHΦΑΝΗ ΧΩΡΑ……

ΕΛΛΑΔΑ , ΠΑΤΡΙΔΑ , ΠΕΡΉΦΑΝΗ ΧΩΡΑ……

Θυμήθηκα αυτές τις μέρες ένα πολύ παλιό σχολικό τραγούδι που άρχιζε  με αυτά τα λόγια…….
Ας δούμε όμως τι μας κάνη περήφανους στην Ελλάδα…
1/Κατ αρχήν η “GAY PRIDE ” η οποία εορτάσθηκε προσφάτως μέ συμμετοχή ΚΑΙ πολιτικών αρχηγών …. Φαίνεται ότι οι” κρυφο – ΛΟΑΤΚΙ” είναι πολλοί και έχουν μεγάλη εκλογική δύναμη !!
Απορία! Εκείνη η δασκάλα που εβαλε κάποια ομοφυλοφιλική ταινία να την ιδούν δεκάχρονα , προήχθη στον ανώτατο βαθμό ;;;;άν όχι γιατί καθυστερούν;;

2/ ΟΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΎΜΕΝΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ “ΠΡΌΣΦΥΓΕΣ”
Πρέπει να είναι ολοι οι ελληνόφωνοι περήφανοι για τίς επιδόσεις του κράτους στην αντικατάσταση του πληθυσμού με αφροασιάτες!!!!
Εδώ όμως προκύπτει (πάλι) μιά μικρή απορία!!Σε αρκετές απο τις χώρες καταγωγής των “νέων ελλήνων”,
για θρησκευτικούς λόγους, ΕΚΤΕΛΟΎΝ τους ΛΟΑΤΚΙ!!
Πώς διάβολο θά τα συγκεράσουν αυτα οι σεβαστοί πολιτικοί που θέλουν να τα προωθήσουν και τά δύο;;;;;!!!!!
Μην ανησυχούμε , κατι θα βρούν!!
3/ …ΚΑΙ ΑΦΈΘΗΣΑΝ ΕΛΕΎΘΕΡΟΙ…
Η Ελλάδα είναι ως γνωστόν η γή της ελευθερίας!! Και γι αυτό είμαστε περήφανοι !Καθημερινά διαβάζουμε για διάφορους που  συνελήφθησαν επειδή έκαναν εξοργιστικές παρανομίες !  Η μόνιμη επωδός όμως  είναι οτι σχεδόν αμέσως ” αφέθησαν ελέυθεροι””!! Πολλοί είναι γνώριμοι της αστυνομίας (!) αλλά είχαν ξανα αφεθή ελεύθεροι άγνωστον πόσες φορές ! Αυτό κι άν είναι λατρεία στην ελευθερία !Τελικά καποιοι φυλακίζονται ! Κατά σύμπτωση  τα αδικήματα τους προσφέρονται γιά να γίνουν τηλεοπτικά σήριαλ!!!
Αλλα , βέβαια, η εγκληματικότης έχει περιορισθή τα μέγιστα! Αφου το λένε οι κυβερνώντες , έτσι θα είναι!!
(Οσοι διαφωνουν είναι ,φυσικά  ναζί!!)
4/ ΟΙ ΙΕΡΆΡΧΕΣ…
Αλλη μιά αιτία υπερηφάνειας!!
 Κατά την διάρκεια της πρόσφατης φαρσοκωμωδίας του κοροιδοιού , ορισμένοι ανεκάλυψαν οτι τα …εμβόλια ειναι θεόσταλτα! Άλλος , ίσως μετά επικοινωνίαν με τον ύψιστον,  δήλωσε οτι οι ανεμβολίαστοι είναι (τί άλλο;;) ναζί και φασίστες!!!
Άλλος δέν είχε ιδέαν πώς ετελέσθη σε εκκλησία της δικαιοδοσίας του βάπτισις παιδιών των οποίων ως στενοι συγγενείς (;;)ενεφανίζοντο ομοφυλόφιλοι. Τελικά πολλοί δεν καταλαβαν τίνος ήταν τα παιδιά..
Ουδείς διάβασε τί ήταν γραμμένο στα αρχεία του ναού;;(αν ήταν!)
Στα σαφως αντιχριστιανικα ,που έχουν ειπωθή απο πολλούς , ΚΑΝΕΝΑΣ απο τους υπόλοιπους ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΉ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ!! Φαίνεται οτι η επαγγελματικη αλληλεγγύη , υπερισχύει της θρησκείας!!!!
Είναι μεγάλος ο καταλογος γιά το πόσον περήφανοι θα επρεπε να είμαστε για τους ιεράρχες!
5/Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΉ ΑΓΩΓΉ ΤΏΝ ΕΛΛΉΝΩΝ
Εδω κι αν έχουμε μια ασύλληπτη αιτία περηφάνειας για τους μάγκες ελληνοφωνους…
Διάφοροι κάγκουρες , ζόρικοι βιαστικοί , τρελλοί συναγωνίζονται ποιός θα κουρελιάση  περισσότερο τον ” κώδικα” .Σε διάφορες “ειδικού χαρακτήρος”(;;) περιοχές η τροχαία είναι απλά ανύπαρκτη!
Απο μέτρηση  , προ ολίγου καιρού , σε γνωστή πλατεία του παλαιού φαλήρου ,τα σήματα ” πορεία επι πλατείας” και “απαγορεύεται η στροφή αριστερά , ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟΝ ΟΡΟ 8(οκτώ) ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΛΕΠΤΟ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙ ΤΙΣ 11000 ΦΟΡΕΣ ΤΟ 24 ΩΡΟ!!!!(εύχομαι να βρεθή καποιος να το αμφισβητήση)..
Εν τω μεταξύ τα βλακώδη τροχαία ατυχήματα θερίζουν τους νέους αλλά και βασανίζουν τα θύματα πολλών κυρολεκτικά ΤΡΕΛΛΏΝ!!!
ΜΕΡΙΚΈΣ ΣΚΈΨΕΙΣ….
Θα χρειαζόταν πάρα πολύς χρόνος για να απαριθμήσω ικανοποιητικά τα όσα προδοτικά και παρανοικά  συμβαίνουν εδω και πολύ καιρο ,σε αυτή τη δύστυχη χώρα… Ναι!! Φταίνε   οι πολιτικάντηδες και τα ρουσφέτια τους , οι αργομισθίες που μοιράζουν καθώς και διάφορα συναφή!.Αλλά εδώ προκύπτει το παλιό ερώτημα!!!
“Η ΚΟΤΤΑ ΕΚΑΝΕ Τ’ ΑΥΓΌ Ή Τ’ ΑΥΓΟ ΤΗΝ ΚΌΤΤΑ;;;;;;;”
Επι 19 χρόνια και μάλιστα πρίν απο την …”οικονομική θεομηνία” των “Ολυμπιακών”, διαχειριζόμουν , πρακτικά ανεξέλεγκτος , τις απονομές συντάξεων αναπηρίας , μεγάλου τομέως ασφαλιστικού οργανισμού!!!
Είδα αρκετές “κυβερνήσεις “να περνούν…
Συχνά είχα διερωτηθή : ” Τί γίνεται εδω;;; Οι πολιτικάντηδες διαφθείρουν με παράτυπες παροχές τούς πολίτες ή οι πολίτες εκβιάζουν τούς πολιτικάντηδες για να τους ψηφίσουν;;;
Μην μιλάμε λοιπόν γιά εξαπατημένο , προδομένο κλπ Ελληνικό λαό!!
Οι ίδιοι οι ελληνόφωνοι τοποθετούν στήν εξουσία ανίκανους , αμφιλεγόμενους και συχνά απατεώνες, ανθέλληνες ,  και άχρηστους!!! ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΌΝΟΙ ΤΟΥΣ!!!
Η ΙΔΕΟΛΟΓΊΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΉΣ ΑΥΓΉΣ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΊΖΑ
 ΤΩΝ ΑΝΌΜΩΝ ΔΟΣΟΛΗΨΙΏΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΊΔΡΥΣΙΝ ΚΡΑΤΟΥΣ
 ΔΙΚΑΊΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ!!!
Αρκετοί βρήκαν μέσα τους μια “σπίθα αγάπης πρός την πατρίδα” …Ακολούθησαν λοιπόν !!! Αλλά, στον “δρόμο “, πολλοί υπέκυψαν στις υποσχέσεις για ευκολο χρήμα και την ανηλεή προπαγάνδα με την οποίαν τους βομβάρδιζαν !!!Εφυγαν!!Ευτυχως ! Καθαρίσαμε!!
Κατά τήν παραβολή του Σπορέως, λιγοι σπόροι βρήκαν κατάλληλο έδαφος και βλάστησαν…
Είναι αρκετοί όμως για να κάνουν τη διαφορά όταν ο αποχαυνωμένος αυτός λαός θα φτάση ΕΝΑ ΒΉΜΑ ΠΡΊΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ;;;!!!
Με αυτές τις τραγικές συνθήκες η ΕΛΛΑΔΑ πορεύεται προς ένα  ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ !!!
Τα τωρινά παδιά θα ζήσουν εποχές ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΉΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΊΑΣ!!
Ας ελπίσουμε οτι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΘΑ ΒΡΗ ΤΟ ΔΡΌΜΟ ΤΗΣ!!!
Θα κλείσω και πάλι με αθάνατους στιχους του Μεγάλου ΠΑΛΑΜΆ!
…και μην έχοντας πιο κατου αλλο σκαλί , να κατρακυλήσεις πιο βαθιά
στου κακού τη σκάλα….
γιά τ’ ανεβασμα ξανά που σε καλεί
θα αισθανθής να σου φυτρώνουν
ώ χαρά
Τα φτερά
τα φτερά τα πρωτινά σου τα Μεγάλα…
Κώστας Παπαδημητρίου
Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής
Exit mobile version