Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πάλι πρωτοσέλιδο ο Μιχαλολιάκος στην εφημερίδα των Συντακτών. 

 

Παρ’ όλη την συνωμοσία της σιωπής, την μνήμη θανάτου και την δολοφονία χαρακτήρα δεν μπορούν να ξεχάσουν την θυελλώδη παρουσία στη Βουλή του εκπροσώπου του εθνικισμού συναγωνιστή Μιχαλολιάκου. Έτσι με αφορμή το ζήτημα της Ροδόπης και των ψήφων των μουσουλμάνων για δεύτερη φορά στην εφημερίδα των συντακτών που στηρίζει με θέρμη τον ΣυΡιζΑ σε όλες τις εθνομηδενιστικές του θέσεις έχει στην πρώτη του σελίδα θέμα με τίτλο “ΠΙΣΤΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ν.Δ. 2023 – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2018”  Και κάτω από τον τίτλο αυτό έχει υπότιτλους τις εξής τρεις φράσεις: “Το μοντέλο της Χρυσής Αυγής για την μειονότητα εφαρμόζει η Ν.Δ.” “Οι δηλώσεις νομιμοφροσύνης που ζητούσε ο Μιχαλολιάκος το 2018 από τους βουλευτές της μειονότητας” “Η ευθεία απάντηση Βούτση που έγινε δεκτή από όλη τη Βουλή”.

Στο σχετικό ρεπορτάζ στην σελίδα τέσσερα της εφημερίδας υπάρχει η δήλωση του συναγωνιστή Μιχαλολιάκου, η οποία είχε γίνει 8 Μαρτίου 2018 μέσα στη Βουλή σε επίπεδο ομιλιών των αρχηγών των κομμάτων. Συγκεκριμένα ο συναγωνιστής Μιχαλολιάκος είχε δηλώσει με αφορμή τα τελευταία θέματα που αφορούν τα ελληνοτουρκικά: “Είχαμε την επίσκεψη Ερντογάν και δυστυχώς δικαιώθηκε η Χρυσή Αυγή επειδή προέκυψε ένα θέμα σε μία επιτροπή της Βουλής, θυμίζω τι είχε δηλώσει ο Εντογάν στο μειονοτικό σχολείο της Κομοτηνής¨ “Τους τέσσερις βουλευτές μας”, είχε πει και δε βγήκε κανείς από τους μουσουλμάνους βουλευτές να το διαψεύσει. Τους καλώ από αυτό εδώ το βήμα να να πουν ότι δεν είναι μητέρα πατρίδα τους η Τουρκία, όπως δηλώνουν.  Ας δηλώσουν αυτό το πράγμα και μόνο και τότε θα τους αποδεχτούμε. Όσο λένε ότι είναι μητέρα πατρίδα τους η Τουρκία, για εμάς παράνομα βρίσκονται και μέσα σε αυτό εδώ το κοινοβούλιο”.

 Τότε ο Βούτσης πήρε το λόγο και είπε ότι έχουν δικαίωμα να έχουν μητέρα πατρίδα τους την Τουρκία και μάλιστα προκάλεσε και την πειθαρχική τιμωρία του συναγωνιστή Μιχαλολιάκου.

Για το ίδιο θέμα, όπως είναι γνωστό, είχε καταθέσει μήνυση και ο γνωστός Δήμητρας με τις ΜΚΟ που κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και στη δική η οποία έγινε ο συναγωνιστής Μιχαλολιάκος αθωώθηκε.

Ό,τι και να κάνουν λοιπόν όσο και να εφαρμόζουν την συνωμοσία της σιωπής η Χρυσή Αυγή είναι μια ιδέα ζωντανή και δεν μπορούν με την μνήμη θανάτου που εφαρμόζουν και με τις διώξεις, με τις φυλάκισης, τις τρομοκρατικές επιθέσεις που έγιναν όλα αυτά τα χρόνια και την δολοφονία δύο συναγωνιστών μας να την κάνουν να σιωπήσει, να την εξαφανίσουν από την πολιτική ζωή της χώρας.

Exit mobile version