Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βουλευτές, “ΝΙΚΗ”, “Πλεύση Ελευθερίας”, Βελόπουλος και “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”

Βουλευτές, “ΝΙΚΗ”, “Πλεύση Ελευθερίας”, Βελόπουλος και “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”

Ως γνωστόν στις εκλογές της 25ης Ιουνίου δεν υπάρχει σταυρός προτιμήσεως για τους βουλευτές, αλλά λίστα. Τόσο η Ζωή Κωνσταντοπούλου εκ της αριστεράς, όσο και ο Βελόπουλος εκ της αριστεροδεξιάς (ΠΑΣΟΚ, ΛΑ.Ο.Σ., ΝΔ) όσο και η “ΝΙΚΗ” εκ των ευσεβών, αποφάσισαν να μην σεβαστούν τον σταυρό προτιμήσεως των εκλογών της 21ης Μαΐου και άλλαξαν την θέση των βουλευτών. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα αναταραχή και αποχώρηση από αυτούς που είχαν εκλεχτεί βουλευτές και τώρα θα πάνε σπίτια τους. Πολύ σωστά είπαν οι επικεφαλής των κομμάτων ότι προτιμούν το καλό του κόμματος από το καλό των βουλευτών. 

Θυμίζουμε για αυτούς που το ξέχασαν και τους οποίους δεν ήξερε ούτε ο περιπτεράς της γειτονιάς τους μέχρι τον Μάιο του 2012, ότι τόσο στις εκλογές του Ιουνίου του 2012 όσο και στις εκλογές του Ιουνίου του 2015, που έγιναν με λίστα, ο τότε Γ.Γ. της “Χρυσής Αυγής”, συναγωνιστής Μιχαλολιάκος σεβάστηκε απόλυτα το σταυρό προτιμήσεως και το μεγάλο ευχαριστώ που εισέπραξε ήταν κάποιοι από τους ευεργεντηθέντες σήμερα να τον συκοφαντούν και όχι μόνον… Λειτουργούσαν συστηματικά κατά του κόμματος αποκλείοντας ικανά στελέχη από τις εκλογικές τους περιφέρειες για να μην χάσουν το βουλευτιλίκι.

Δεν έγραψε τυχαίως λοιπόν ο συναγωνιστής Μιχαλολιάκος στο τουίτερ (απ’ όπου του έριξαν τον λογαριασμό ενώ άλλοι τον έχουν χωρίς κανένα πρόβλημα…) το μήνυμα: “Για όσους μιλούν για τα λάθη μου απαντώ ότι το μεγαλύτερο λάθος μου ήσασταν εσείς”.

Exit mobile version